ASBISC Enterprises PLC

ASBIS este confirmat ca “Partenerul de marketing al anului” in regiunea EMEA in cadrul galei anuale de premiere a partenerilor Infinidat

“Suntem extrem de mândri că am fost din nou recunoscuți ca partener de marketing al anului de către Channel Partner Awards. Acest premiu reflectă amploarea și profunzimea activității noastre de distribuție cu valoare adăugată, precum și soluțiile de ultimă generație pentru servere și soluții de stocare. Cooperarea dintre ASBIS și Infinidat este un model fantastic de sinergie și așteptăm cu nerăbdare mulți alți ani de colaborare de succes.”-a declarat Marek Horyl, Product Marketing Director la ASBISc Enterprises PLC.  

“Suntem încântați să premiem ASBIS drept Partenerul de Marketing al Anului pentru că a investit atât de substanțial în inițiativele de piață ale Infinidat", a spus James Lewis, Director Channel Sales EMEA și APJ, Infinidat. "Angajamentul ASBIS de a crește gradul de conștientizare a modului în care platformele și soluțiile de stocare pentru întreprinderi ale Infinidat, lider în industrie, contribuie la creșterea cifrei de afaceri a clienților, este de neegalat. Profesionalismul, diferențierea și calitatea înaltă a muncii pe care ASBIS le oferă în mod constant îi fac pe aceștia un partener perfect pentru a contribui la extinderea pieței.” 

Despre Infinidat

Infinidat ajută întreprinderile și furnizorii de servicii să își consolideze avantajul competitiv bazat pe date la scară largă. Arhitectura de stocare definită prin software a Infinidat oferă latență de microsecunde, disponibilitate de 100% și scalabilitate cu un cost total de proprietate semnificativ mai mic decât tehnologiile de stocare concurente. Compania oferă un portofoliu premiat de soluții de stocare pentru întreprinderi pentru implementări de stocare primară și secundară. Sediul central al companiei se află în Herzliya, Israel, iar sediul central din SUA în Waltham, Massachusetts. Pentru mai multe informații, vizitați www.infinidat.com.