Distribuitorul cu valoare adăugată a obținut nivelul PREFERRED pentru biroul central și nivelul ELITE pentru biroul din Orientul Mijlociu.

ASBIS primește un nou statut de distribuitor din partea Ubiquiti

ASBIS este distribuitorul oficial al Ubiquiti din 2014, oferind portofoliul complet de tehnologii de rețea în peste 25 de țări. Produsele profesionale de rețea ale furnizorului includ soluții Wi-Fi, comutare și rutare, plus accesorii și permit construirea unor soluții wireless fiabile cu un raport preț-performanță de excepție.

Pentru a primi un statut superior, performanța ASBIS a fost măsurată în funcție de mai multe criterii, cum ar fi fiabilitatea partenerului, performanța vânzărilor, expertiza tehnică și recenziile pozitive ale clienților.

Obținerea unor scoruri excelente în toate aceste domenii a dus la obținerea statutului Preferred pentru ASBISC Enterprises Plc și a statutului Elite pentru ASBIS Middle East. Ambele niveluri oferă beneficii valoroase, care pot produce un avantaj competitiv important pentru distribuitor.

“Suntem mândri de echipele noastre și le felicităm pentru această realizare uimitoare! Upgrade-ul demonstrează încă o dată concentrarea noastră asupra brandului și dedicarea față de creșterea business-ului, motivându-ne în același timp să facem eforturi pentru următoarea etapă!” – a declarat Marek Horyl, Product Marketing Director ASBIS.

Despre Ubiquiti Networks

Ubiquiti Networks se concentrează pe democratizarea tehnologiei de rețea la scară globală – livrările agregate de aproape 85 de milioane de dispozitive joacă un rol cheie în crearea infrastructurii de rețea în peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume. Produsele noastre profesionale de rețea sunt alimentate de platformele noastre software UNMS și UniFi pentru a oferi acces distribuit de mare capacitate la internet și, respectiv, management unificat al tehnologiei informației.

Ubiquiti, Ubiquiti Networks, sigla U, UBNT, airMAX, airFiber, mFi, EdgeMAX, UniFi, UNMS, AmpliFi și UFiber sunt mărci comerciale înregistrate sau mărci comerciale ale Ubiquiti Networks, Inc. în Statele Unite și în alte țări. Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați www.ubnt.com.