ASBISC Enterprises PLC (WSE: ASB)

ASBIS a fost premiat la Conferința Anuală a Partenerilor Seagate din Portugalia

Următoarele entități ASBIS: Emiratele Arabe Unite, Ucraina, Rusia, Belarus, România, Letonia, Cehia, Bulgaria și Slovacia au contribuit cel mai mult la rezultatele obținute.

"Observăm o creștere rapidă a pieței de supraveghere video și ne concentrăm atenția asupra acesteia, împreună cu Seagate, producătorul principal de soluții de stocare a datelor", a declarat Georgii Saprykin, director de produs și marketing, ASBISc Enterprises.

Despre ASBIS Group

ASBISc Enterprises PLC are birouri în 24 de țări cu sediul în Cipru și este specializată în distribuția produselor și soluțiilor tehnologiei informației și comunicațiilor de la furnizori globali, printre care Apple, AMD, Dell EMC, HPE, IBM, Infortrend, Lenovo, Mellanox, Microsoft, Netgear, Promise, Qlogic, Samsung, Seagate, Supermicro, Toshiba Western Digital și altele. Compania are filiale proprii în toată regiunea EMEA, peste 1.300 de angajați și 30.000 de clienți activi în peste 60 de țări din întreaga lume. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul companiei la www.asbis.com.

Despre Seagate

Seagate Technology plc se află în fruntea industriei de stocare de peste 30 de ani. Seagate creează spațiu de stocare pentru experiența umană prin inovarea modului în care datele sunt stocate, partajate și utilizate. Aflați mai multe la www.seagate.com