Intel lansează o gamă completă de produse desktop pentru jocuri și creare de conținut

Intel lansează o gamă completă de produse desktop pentru jocuri și creare de conținut, Intel Core 9 Core

Pre-order is required

Intel Core

NOUTĂȚI SUPLIMENTARE

  • Procesoarele de desktop Intel® Core ™ 9, inclusiv procesorul Intel Core i9-9900K, cel mai bun procesor de jocuri din lume, cu precomenzi începând de astăzi.

  • Detalii complete despre noile procesoare Intel Core X-series proiectate pentru platforme premium de creare a conținutului, cu disponibilitate în noiembrie.    

  • Actualizări în ceea ce privește procesorul Intel® Xeon® W-3175X, un workstation cu 28 nuclee pentru workload-uri intense si aplicații cu livrare de la Intel în Decembrie.

    NEW YORK, 8 octombrie 2018 – Intel a anunțat astăzi 9th Gen Intel® Core ™ i9-9900K, cel mai bun procesor de jocuri din lume, și precomenzile pentru noul procesor încep astăzi. Anunțul a fost făcut ca parte a unei serii de introduceri noi de procesoare pentru desktop care vor permite performanțe uimitoare și caracteristici de platformă pentru a răspunde unei serii de nevoi ale consumatorilor, de la jocuri la crearea de conținut. Noile procesoare introduse astăzi includ primele procesoare 9th Gen Intel Core, noile procesoare Intel Core X și procesorul Intel® Xeon® W-3175X.

    "Scopul nostru este de a furniza performanțe de vârf pe toate segmentele de calcul și linii de produse", a declarat Anand Srivatsa, vicepreședinte și director general, Desktop, Systems and Channel, în cadrul Client Computing Group de la Intel. "Anunțurile de astăzi subliniază capacitatea noastră de a face exact acest lucru, inclusiv lansarea celui mai bun procesor din lume pentru jocuri. Fie că este vorba despre un jucător, un creator sau un expert care utilizează cele mai avansate aplicații de stații de lucru, Intel și partenerii noștri se axează pe furnizarea unor soluții echilibrate cu performanțe de vârf în lumea reală și capabilități robuste care depășesc nevoile lor. "

Să înceapă jocurile

Procesorul 9th Intel Core i9-9900K este cel mai bun procesor din lume pentru jocuri. Acesta aduce un nivel excepțional de performanță pe linia de produse de desktop, marcat de primul brand Intel Core i9 în segmentul desktop. Toate cele 3 procesoare Intel Gen Core 9, dezvăluite astăzi (i5-9600K, i7-9700K și i9-9900K), oferă o experiență rapidă și imersivă pentru jucători, cu până la 8 nuclee și 16 fire de execuție, si cu frecvențe turbo pe un singur nucleu de până la de 5.0 GHz2 și 16 MB Intel Smart Cache.

Procesoarele desktop de la Intel Core 9th Gen generează performanțe uimitoare, inclusiv "K" SKU-uri la fiecare nivel de marcă și până la 40 de benzi PCIe 3.0 de platformă pentru extinderea sistemului pentru jocuri, creație și overclocking. Îmbunătățirile din această generație includ:

·         Mai mult de 220 FPS-uri pe trei dintre cele mai populare titluri de jocuri la nivel mondial.

·         Cu ajutorul tehnologiei Intel® Turbo Boost 2.0, care oferă o frecvență de până la 5.0 GHz, jucătorii se pot bucura de jocurile preferate cu până la 10% mai multe FPS-uri pe titlurile populare comparat cu generația anterioară și cu 37% mai mult decât un PC vechi de 3 ani.

·         Capturați game play-ul, transcode și faceți stream în timp ce vă jucați. Cu acest tip de megatasking, jucătorii se pot bucura de până la 11 % mai multe FPS-uri comparat cu generația anterioară și cu până la 41% mai multe FPS-uri comparat cu un PC de 3 ani.

·         Editare video îmbunătățită pe Adobe Premiere * – Până la 34% mai rapid în editare video comparat cu generația anterioară și cu până la 97% mai rapidă comparat cu un PC de 3 ani.

·         Performanța generală a sistemului se va îmbunătăți cu până la 15% față de generația anterioară și cu până la 40% comparat cu un PC de 3 ani.

·         Puteți face overclock cu Intel® Extreme Tuning Utility (Intel® XTU), un instrument de precizie pentru overclocking avansat și profitați de spațiul din punct de vedere termic oferit de noua interfață termică (STIM)

Pentru a realiza întregul potențial al noilor procesoare Intel Core 9th Gen, Intel lansează noul chipset Intel® Z390. Chipset-ul Intel Z390 include USB 3.1 Gen 2 integrat de mare viteză și Intel® Wireless-AC cu suport pentru Wi-Fi Gigabit. Procesoarele Intel Core 9th Gen sunt, de asemenea, compatibile cu toate plăcile de bază cu chipset Intel® 300, astfel oferind mai multe opțiuni consumatorilor.

Precomenzile pentru procesoarele Intel Core 9 și plăcile de bază chipset Intel Z390 încep de astăzi de la o gamă largă de furnizori la nivel mondial și comercianți.

 

MORE: 9th Gen Intel Core (Press Kit) | 9th Gen Intel Core processors (Product Brief) | Intel Core X-series processors (Product Brief)

SKU Table for 9th Gen Intel® CoreTM Processors

SKU Table for Intel® CoreTM X-series Processors