ASBIS are plăcerea de a vă oferi patru motive excelente pentru a alege AMD quad-core

Noul procesor AMD Opteron™ oferă multe caracteristici pe care întreaga industrie le aştepta. Oferind cel mai bun raport performanţă pe watt din industrie, tehnologie optimă de virtualizare, performanţe fără precedent şi o metodă uşoară de upgrade, acest procesor vă oferă tot ce aşteptaţi de la quad-core – la puterea a patra.

Raport performanţă pe watt îmbunătăţit


Scădeţi consumul de energie al infrastructurii dumneavoastră IT, reducând consumul de energie al centrelor de date şi cheltuielile pentru soluţii de răcire. Procesoarele Quad-Core AMD Opteron™ pot oferi o creştere semnificativă de performanţă comparativ cu procesoarele echipate cu unul sau două nuclee, în acelaşi timp operând în exact aceiaşi parametri de consum de energie şi de putere termică disipată, oferind organizaţiilor IT un raport performanţă pe watt revoluţionar, fără a creşte consumul de energie al centrelor de date sau cheltuielile aferente, pentru energie electrică şi soluţii de răcire.

Virtualizare optimă


Îmbunătăţiţi performanţa aplicaţiilor virtualizate şi creşteţi eficienţa comutării între maşinile virtuale. Procesoarele Quad-Core AMD Opteron™ cu arhitectură Direct Connect şi tehnologie AMD Virtualization™ (AMD-V™) stau la baza soluţiilor de virtualizare performante, flexibile şi sigure care sunt disponibile în prezent pentru servere. 

Protecţia investiţiei


Protejaţi-vă investiţia IT şi simplificaţi administrarea IT reducând la minimum schimbările aduse software-ului şi tehnologiei din centrele de date. Procesoarele AMD Opteron™ sunt proiectate conform strategiei Common Core, având o infrastructură bazată pe acelaşi socket, pentru a minimiza costurile tranziţiei şi a maximiza rezultatele investiţiei. Procesoarele Quad-Core AMD Opteron pot reduce costul total de deţinere (TCO) al echipamentelor dumneavoastră IT, oferind în acelaşi timp soluţii compatibile, fiabile, stabile şi compatibile cu un ecosistem software de clasă mondială. 

Performanţe remarcabile


Contribuiţi la succesul afacerii dumneavoastră, oferindu-i performanţa de care centrul dumneavoastră de date are nevoie. Procesoarele Quad-Core AMD Opteron™ cu arhitectura Direct Connect oferă performanţe remarcabile într-o gamă largă de aplicaţii pentru servere şi staţii de lucru. 

Procesoarele quad-core AMD Opteron vor fi disponibile în curând în stoc.