AVG introduce Internet Security 2012

 

AVG Technologies a anunţat astăzi disponibilitatea AVG Internet Security 2012, ultima ediţie a software-ului de securitate pentru internet lider de piaţă. Având în plus tehn

        CUMPARA

ologii noi de protecţie, performanţă îmbunătăţită pentru calculatoare şi viteză de download conţinuturi mai mare, AVG 2012 este mai uşor, mai rapid şi mai mic decât orice alt produs AVG anterior.

“Uşurinţa în utilizare, valoarea şi fiabilitatea reprezintă echivalentul liniştii interioare,” a afirmat JR Smith, CEO al AVG Technologies. “AVG este mai mult decât o companie producătoare de software antivirus. Suntem un ecosistem digital sigur, orientat către comunitate, dedicat protecţiei clienţilor noştri şi a lucrurilor la care aceştia ţin cel mai mult. Calculatoarele şi alte dispozitive similare au devenit o extensie a fiecărui individ, la muncă şi în timpul liber. În zilele noastre, nu asigurăm doar aparatura. Asigurăm viaţa digitală a oamenilor, sau cum ne place să afirmăm: Asigurăm liniştea interioară a lumii conectate.”

Pe lângă protecţia la mai multe niveluri oferită de AVG, folosind un software antivirus personalizat, detecţie euristică şi pe bază de comportament a ameninţărilor, AVG 2012 aduce în plus noul accelerator AVG şi caracteristicile AVG Advisor precum şi tehnologii suplimentare de protecţie.

Acceleratorul AVG optimizează download-urile de fişiere şi videoclipuri de pe site-uri selectate pentru a reduce la minim timpul de aşteptare. Venind în întâmpinarea solicitării utilizatorilor noştri pentru un download mai rapid şi mai uşor în timp ce se află online, Acceleratorul AVG intensifică experienţa utilizatorului oferind linişte interioară.

AVG Advisor monitorizează constant calculatorul şi consiliază proactiv utilizatorul cu privire la remedii şi posibilităţi de optimizare disponibile pentru diverse probleme pe care acesta le poate avea la calculator.

“AVG are 98 de milioane de clienţi activi care ne ajută permanent să ne îmbunătăţim produsele. Feedback-ul acestora a fost analizat şi transpus în dezvoltarea de noi produse care să servească mai bine nevoilor acestora în timp ce sunt conectaţi online,” a declarat Yuval Ben-Itzhak, CTO al AVG Technologies. “Am perfecţionat AVG Internet Security 2012 ca urmare a luării în considerare a părerilor utilizatorilor care au solicitat linişte interioară, o mai bună securitate împotriva ameninţărilor şi o performanţă optimă a calculatorului.”

Realizări marcante ale AVG 2012 comparativ cu produsul anterior AVG Internet Security 2011:

·         Mărime download cu 50% mai mică şi timp de instalare mai rapid

·         Reducere în medie cu 45% a spaţiului de pe disc

·         Cu 20% mai puţine procese şi utilizare a memoriei

·         Timp de încărcare cu 10% mai rapid

Complementar la lansarea acestui nou produs, AVG Internet Security 2012 include de asemenea firewall-ul de securitate integrat şi AVG LinkScanner care oferă linişte utilizatorilor atunci când aceştia navighează pe internet, fac cumpărături sau tranzacţii bancare online.  Internet Security 2012 se integrează perfect în ecosistemul de securitate AVG şi în produsele şi aplicaţiile de Internet, şi este disponibil acum pentru download la adresa www.avg.com.

Uşurinţă a utilizării

Clienţii AVG au specificat clar că nu există nimic mai frustrant decât un software care îi încetineşte sau îi împiedică în activitatea lor. EI doresc să fie pe deplin protejaţi fără a observa măcar că există un produs AV sau IS instalat. Cu ajutorul AVG Internet Security 2012, AVG se întoarce la origini cu o soluţie uşoară, medie care pur şi simplu îşi face treaba. Clienţii noştri sunt protejaţi, şi nu împiedicaţi.

Valoare

AVG ascultă cei 98 de milioane de utilizatori activi pentru a le putea anticipa nevoile, pentru a înţelege complexitatea peisajului lor digital şi apoi pentru a putea simplifica experienţa legată de securitate a acestora şi tehnologia suport aferentă. AVG cunoaşte nevoia clienţilor săi pentru produse diferite care să servească unor nevoi diferite. Clienţii deţin în prezent mai mult de un calculator acasă, au puncte diferite de acces digital şi îşi folosesc din ce în ce mai mult telefoanele pentru a accesa internetul. Gama de produse AVG permite clienţilor şi afacerilor mici să aleagă o tehnologie de securitate adecvată nevoilor sau dispozitivelor acestora. De la Gratuit la Premium, de la Windows PC la dispozitive Android, există un produs AVG care să ne protejeze.

Fiabilitate

AVG 2012 reflectă 20 de ani de experienţă fiabilă în domeniul securităţii. Întrucât lumea tehnologiei se află într-o continuă schimbare, AVG se află în fruntea inovaţiilor în domeniul securităţii. AVG are 98 de milioane de utilizatori activi, al căror feedback l-am importat în design-ul noul produs AVG 2012. Aceştia reprezintă dovada că oferim protecţie de prima clasă şi ei sunt partenerii noştri în efortul de a deveni mai buni cu fiecare versiune nouă lansată. Misiunea companiei este de a fi aliatul şi consultantul cel mai fiabil al clienţilor noştri, permiţându-le să-şi atingă potenţialul digital într-o manieră sigură, de încredere şi fără greutate. Comunitatea noastră ne ajută de asemenea să devenim mai buni în două modalităţi; în primul rând, ne oferă informaţii privind ameninţările ceea ce ne ajută să ne îmbunătăţim protecţia. În al doilea rând, aceştia ne împărtăşesc ceea ce şi-ar dori să conţină produsele viitoare, fapt care ne ajută să ne îmbunătăţim produsele, astfel că în fiecare an, AVG continuă să ofere o tehnologie de vârf clienţilor săi.

Disponibilitate

Gama de produse AVG 2012 este disponibilă în 24 de limbi, în 170 de ţări

Aflaţi mai multe despre Internet Security 2012:  www.avg.com/avg2012

# # #

Despre tehnologiile AVG

AVG este un producător global de software de securitate care protejează 98 de milioane de utilizatori activi din 170 de ţări împotriva incidentelor din ce în ce mai frecvente cauzate de ameninţările web, viruşi, spam-uri, cyber-scams şi hackerii de pe Internet. AVG are aproape două decenii de experienţă în combaterea infracţiunilor cibernetice şi deţine laboratoare avansate pentru detectarea, golirea prealabilă şi combaterea ameninţărilor transportate de Web din întreaga lume. Software-ul său gratuit, ce poate fi descărcat, oferă utilizatorilor începători o protecţie anti-virus de bază şi apoi, avansează treptat spre niveluri mai mari de securitate şi apărare când aceştia sunt pregătiţi. AVG deţine o reţea globală puternică formată din revânzători, parteneri şi distribuitori incluzând CNET, Ingram Micro, şi Wal-Mart.

www.avg.com

Sursă: http://www.avg.com/press-releases-news