Belkin aduce soluţii inovatoare de utilizarea a tabletelor în bucătărie

        CUMPARATI

 

(Rushden, Regatul Unit)– 18 octombrie 2011 – Belkin a făcut azi  publică o nouă linie de accesorii de tablete în bucătărie, formată din  suporturi şi sisteme de montare, concepute în special pentru a proteja tableta împotriva murdăriei din bucătărie şi pentru a face pregătirea mesei mai plăcută şi mai eficientă. Chef Stand + Stylus, Fridge Mount şi Kitchen Cabinet Mount au fost dezvoltate avându-se în vedere modul în care consumatorii folosesc tableta acasă.

“Oamenii folosesc tabletele pentru a rămâne conectaţi, a urmări programe la televizor sau a asculta muzică în bucătărie. Având disponibile acum mii de aplicaţii de reţete culinare, tableta a devenit un tovarăş de bucătărie esenţial” spune Tristan Lericollais, directorul pentru managementul produselor în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa a diviziei Belkin de produse mobile. “Aceste noi produse vor face viaţa mai uşoară pentru toată lumea care doreşte să folosească tableta în bucătărie, începând de la bucătarii profesionişti, la cei de ocazie, mame până  la începători.”

 

Chef Stand + Stylus (F5L099cw)

Dezvoltat pentru bucătărie şi ideal pentru utilizare cu mâinile murdare, Chef Stand cu creionul Stylus vă permite să căutaţi reţete fără a murdări tableta. Acest produs oferă unghiuri duble pentru o vizualizare uşoară şi suport stabil din cauciuc, perfect pentru combaterea suprafeţelor de masă alunecoase.

  • Cu Stylus evitaţi să murdariţi tableta cu mâinile
  • Vârful magic al creionului Stylus acţionează dispozitivul iPad2
  • Suportul este usor lavabil cu mâna
  • Compatibil cu majoritatea tabletelor

 

Fridge Mount (F5L098cw)

Fridge Mount vă permite să aveţi la îndemână  şi să actualizaţi lista de sarcini zilnice. Benzile Maximum-strength 3M™ Command™ ataşează suportul de uşa frigiderului, dulapului sau de perete. Dispozitivul iPad 2 este ţinut ferm în poziţie verticală şi este bine fixat de figider cu ajutorul

magneţilor. Designul minimalist şi elegant păstrează în siguranţă dispozitivul iPad.

  • Instalare uşoară – nu sunt necesare unelte
  • Dispozitivul iPad poate fi scos şi poate fi introdus cu uşurinţă
  • Compatibil cu iPad 2

Kitchen Cabinet Mount (F5L100cw)

Creat pentru a ajuta la economisirea spaţiului atât de necesar gătitului, Kitchen Cabinet Mount ajută la păstrarea tabletei la vedere şi suspendat în mod sigur pe orice dulap sau raft.

  • Instalare uşoară – nu sunt necesare unelte
  • Îndepărtare şi depozitare uşoare
  • Compatibil cu tabletele de 7–10"
  • Compatibil cu tocuri

Noua gamă de suporturi pentru bucătărie e disponibilă de la începutul lunii octombrie. 

Despre Belkin
Belkin oferă o gamă extinsă de inovaţii concepute pentru a asigura utilizatorilor de computere şi aparate electronice de consum o integrare perfectă a acestora în casele şi automobilele lor precum şi în timpul deplasărilor. Belkin, o companie privată înfiinţată în California în 1983, este liderul global recunoscut în domeniul soluţiilor de conectivitate. De la înfiinţare, Belkin a avut parte de o perioadă impresionantă de 25 de ani consecutivi de creştere spectaculoasă şi se angajează să realizeze progrese semnificative în domeniile cercetării şi proiectării.

Gama noastră diversă şi extinsă de produse include inovaţii de excepţie pentru soluţii de reţele uşor de utilizat, accesorii pentru dispozitive mobile, cum ar fi iPad®, iPhone™, computere portabile, tablete şi e-readere precum şi produse pentru economisirea energiei.

Belkin oferă, de asemenea, soluţii comerciale care includ comutatoare KVM, console de rafturi LCD, rafturi şi carcase, pe lângă o gamă largă de produse USB şi cabluri. Belkin a dezvoltat inovaţii de vârf, apreciate de partenerii de afaceri şi de utilizatorii finali deopotrivă pentru fiabilitate, serviceul pentru clienţi şi garanţiile cuprinzătoare.

Pe lângă sediul central din Los Angeles, mai deţinem reprezentanţe în regiunea Asia-Pacific. Sediul din Europa al companiei Belkin este amplasat în Olanda având reprezentanţe în Marea Britanie, Danemarca, Franţa, Germania, Italia, Rusia, Spania, Suedia şi Dubai (EAU), fiecare dedicată pieţelor sale regionale.