Conectaţi cu uşurinţă până la trei dispozitive pregătite pentru Internet cu Adaptoarele de porturi Powerline AV 3 de la Belkin

        CUMPARATI

 

22 iunie 2011 – Belkin a lansat astăzi cea mai nouă apariţie în gama sa de produse de reţelistică Powerline, Adaptorul de porturi Share Powerline AV 3.

Având la dispoziţie numeroasele dispozitive de divertisment pentru acasă, pregătite acum pentru conectarea la reţea, Adaptorul de porturi Share Powerline AV 3 vă permite să conectaţi cu uşurinţă până la trei dispozitive la Internet, cu ajutorul unei singure prize de perete, oriunde în locuinţă. Cele trei porturi sunt ideale pentru conectarea internet TV-ului, a consolei de jocuri şi a playerului Blu-Ray la Web, astfel încât să puteţi transmite filme fără întreruperi spre internet TV sau consola de jocuri

Configurarea este uşoară, nu este nevoie de cabluri pentru Internet sau de dispozitive hardware suplimentare. Pur şi simplu, cuplaţi adaptorul pentru un port la o priză de perete, după care îl conectaţi la ruterul cu cablu Ethernet, apoi conectaţi adaptorul pentru 3 porturi la o priză în apropierea dispozitivelor pe care doriţi să le conectaţi, folosind cabluri de reţea Ethernet.

Adaptorul de porturi Share Powerline AV 3 este certificat HomePlug® AV pentru 802.3u şi transmite datele la rate de până la 200 Mbiţi. Securitatea este presetată cu criptare AES de 128 biţi, pentru o protecţie fiabilă a datelor.

Share Powerline AV 3 Port (F5D4081xx)

  • Pachetul conţine: 2 adaptoare Powerline – unul de 3 porturi şi unul de un singur port, 2 cabluri de reţea Ethernet RJ45 pre-configurate
  • Standarde: IEEE 802.3, IEEE 802.3u HomePlug®  cu certificare AV de coexistenţă  cu HomePlug 1.0
  • Viteza conexiunii**: până la 200 Mbps
  • Securitate: Criptare AES pe 128 biţi cu gestionare a cheii pentru comunicaţii securizate presetate
  • Raza de funcţionare: până la 300 m pe linii de alimentare, cu 8 dispozitive în punte pe staţie
  • Garanţie de 2 ani
  • Disponibil in Iulie.

**NOTĂ: Rata de transmisie standard — 200 Mbps — este rata fizică ideală. Rata actuală de transfer şi distanţa vor fi mai mici, în funcţie de interferenţe, traficul din reţea, materialele de construcţii şi alte condiţii.

Urmaţi-ne pe Twitter si Facebook :

 

Despre Belkin
Belkin oferă o gamă extinsă de inovaţii concepute pentru a asigura utilizatorilor de computere şi aparate electronice de consum o integrare perfectă a acestora în casele şi automobilele lor precum şi în timpul deplasărilor. Belkin, o companie privată înfiinţată în California în 1983, este liderul global recunoscut în domeniul soluţiilor de conectivitate. De la înfiinţare, Belkin a avut parte de o perioadă impresionantă de 25 de ani consecutivi de creştere spectaculoasă şi se angajează să realizeze progrese semnificative în domeniile cercetării şi proiectării.

Gama noastră diversă şi extinsă de produse include inovaţii de excepţie pentru soluţii de reţele uşor de utilizat, accesorii pentru dispozitive mobile, cum ar fi iPod®, iPhone™, computere portabile şi netbookuri precum şi produse pentru economisirea energiei.

Belkin oferă, de asemenea, soluţii comerciale care includ comutatoare KVM, console de rafturi LCD, rafturi şi carcase, pe lângă o gamă largă de produse USB şi cabluri. Belkin a dezvoltat inovaţii de vârf, apreciate de partenerii de afaceri şi de utilizatorii finali deopotrivă pentru fiabilitate, service-ul pentru clienţi şi garanţiile cuprinzătoare.

Pe lângă sediul central din Los Angeles, mai deţinem reprezentanţe în regiunea Asia-Pacific. Sediul din Europa al companiei Belkin este amplasat în Olanda având reprezentanţe în Regatul Unit, Danemarca, Franţa, Germania, Italia, Spania, Suedia şi Dubai (EAU), fiecare dedicată pieţelor sale regionale.