iPad-ul dumneavoastră – felul dumneavoastră de a fi! Belkin introduce FlipBlade™ şi Grip 360° + suport

        CUMPARATI

 

 • Soluţiile de huse şi suporturi portabile celebrează utilizarea multifuncţională a dispozitivului iPad
 • Suporturile şi husele Belkin maximizează portabilitatea, permiţându-vă să rămâneţi întotdeauna conectaţi şi mobili

Belkin, liderul recunoscut în conectarea persoanelor şi tehnologiei, a anunţat astăzi lansarea soluţiilor portabile Grip 360° + suport şi FlipBladeTM – care celebrează utilizarea multifuncţională a dispozitivului iPad. Cu noile soluţii Belkin, dispozitivele iPad pot fi manipulate în aproape orice poziţie, îmbunătăţind capacitatea de interacţionare rapidă şi fluentă cu conţinutul.

Grip 360° + suport reprezintă o soluţie multifuncţională care se transformă în trei feluri: geantă de purtare, geantă de mână şi suport. O curea flexibilă de mână asigură un mod confortabil de a ţine dispozitivul iPad în mână în timp ce vă deplasaţi. Cureaua de mână permite o rotire uşoară cu 360 de grade pentru vizualizarea conţinutului la orice unghi, iar dacă sunteţi acasă sau la servici, puteţi îndepărta cureaua de mână şi ataşa suportul pentru a poziţiona dispozitivul iPad pe orice suprafaţă plană în vederea obţinerii unei vizualizări comode. Suportul ajustabil asigură unghiuri multiple de vizualizare pentru jocuri, citire, navigare pe Web sau tastare.

Dispozitivul subţire FlipBladeTM este ultracompact şi asigură un suport solid cu un design elegant. Adaptabilitatea sa vă permite să vizualizaţi dispozitivul iPad în orientare pe verticală sau orizontală. De asemenea, se deschide uşor pentru o instalare rapidă, maximizându-vă posibilitatea de a utiliza dispozitivul iPad într-o varietate de moduri şi locuri.

Fiind o platformă inerent portabilă, utilizatorii iPad interacţionează cu conţinutul în diferite feluri şi într-o varietate de locuri. Aceste noi soluţii Belkin maximizează libertatea, asigură numeroase moduri de a folosi conţinutul, permiţând în acelaşi timp utilizatorilor să rămână conectaţi şi mobili.

 

Grip 360° + suport (F8N439cw)

 • Folosiţi dispozitivul iPad în funcţie de preferinţe cu această husă multifuncţională unică
 • Se transformă dintr-o husă de mână într-un suport
 • Suportul ajustabil asigură unghiuri multiple de vizualizare
 • Curea de mână cu rotire în 360 de grade
 • Curea de mână fabricată din material neopren flexibil pentru a se potrivi comod pentru mâini de diferite mărimi
 • Asigură o manipulare îmbunătăţită a dispozitivului iPad

Grip 360° (F8N455cw)

 • Husă elegantă pentru iPad cu rotire în 360º
 • Curea de mână cu rotire în 360 de grade
 • Curea de mână fabricată din material neopren flexibil pentru a se potrivi comod pentru mâini de diferite mărimi
 • Asigură o manipulare îmbunătăţită a dispozitivului iPad

DEMO  film la : http://www.youtube.com/watch?v=-lxxjyUnbsU

FlipBlade™ (F5L080cw)

 • Sprijiniţi-vă dispozitivul iPad cu un suport pliabil şi portabil
 • Design subţire, compact
 • Utilizaţi dispozitivul iPad în mod orizontal sau vertical

   

DISPONIBILITATE

 • Disponibil în Europa din noiembrie

iPad este o marcă comercială a Apple Inc.

Faceţi clic aici pentru gama completă de produse Belkin destinate dispozitivelor iPad.

Pentru informaţii suplimentare, imagini sau materiale de evaluare, folosiţi detaliile de contact de mai sus.

Despre Belkin

Belkin – www.belkin.com – oferă o  gamă extinsă de inovaţii concepute pentru a asigura utilizatorilor de computere şi aparate electronice de consum o integrare perfectă a acestora în casele şi automobilele lor precum şi în timpul deplasărilor. Belkin, o companie privată înfiinţată în California în 1983, este liderul global recunoscut în domeniul soluţiilor de conectivitate. De la înfiinţarea noastră, Belkin a avut parte de o perioadă impresionantă de 25 de ani consecutivi de creştere spectaculoasă şi se angajează să realizeze progrese semnificative în domeniile cercetării şi proiectării.

Gama noastră diversă şi extinsă de produse include inovaţii de excepţie pentru soluţii de reţele uşor de utilizat, accesorii pentru dispozitive mobile, cum ar fi iPod®, iPhone™, iPad®,  computere portabile şi netbookuri precum şi produse pentru economisirea energiei.

Belkin oferă, de asemenea, soluţii comerciale care includ comutatoare KVM, console de rafturi LCD, rafturi şi carcase, pe lângă o gamă largă de produse USB şi cabluri. Belkin a dezvoltat inovaţii de vârf, apreciate de partenerii de afaceri şi de utilizatorii finali deopotrivă pentru fiabilitate, serviceul pentru clienţi şi garanţiile cuprinzătoare.