Kaspersky Mobile Security 9 a atins un milion de descărcări pe Nokia Ovi Store

        CUMPARATI

Kaspersky Mobile Security 9, suita de securitate pentru telefoane mobile inteligente produsă de Kaspersky Lab, a atins un milion de descărcări pe magazinul online Nokia Ovi în mai puţin de o lună de la lansarea sa pe această platformă.

Vizitatorii magazinului online Ovi pot descărca şi încerca soluţia Kaspersky Mobile Security 9 înainte de a o achiziţiona, aceasta fiind disponibilă la secţiunea „Recomandări”. Utilizatorii care folosesc deja KMS 9 îşi pot reînnoi licenţele sau îşi pot actualiza produsele direct din Ovi Store prin simpla cumpărare a unui cod de activare.

„Încă din 2007, produsele Kaspersky Lab protejează smartphone-urile Nokia în faţa tuturor tipurilor de ameninţări informatice, reuşind în tot acest timp să ocupe o poziţie de top în piaţă”, spune Eugene Kaspersky, CEO Kaspersky Lab. „Susţinem întru totul eforturile Nokia de a oferi clienţilor săi cele mai bune servicii, precum şi protecţia necesară dispozitivelor mobile, fiind în acelaşi timp încântaţi de noul nostru statut în Ovi online store. Sunt convins că beneficiile date de Kaspersky Mobile Security 9, combinate cu orientarea pro-utilizatori a Ovi Store, vor contribui la securizarea unui număr şi mai mare de telefoane Nokia”, completează Kaspersky.

„Ne bucurăm că Ovi a reuşit să aducă suita Kaspersky Mobile Security pe telefoanele utilizatorilor din întreaga lume”, declară Victor Saeijs, Vice President, Head of Nokia Eurasia. „Această soluţie s-a dovedit a fi foarte populară în multe ţări de pe glob, inclusiv Rusia, Marea Britanie, Statele Unite ale Americii şi India. Kaspersky Lab este una dintre cele mai mari companii de securitate IT din lume, cu un brand puternic şi produse de înaltă calitate, iar colaborarea dintre noi este una foarte eficientă”, încheie Saeijs.

Kaspersky Mobile Security 9 este disponibil în engleză, franceză, germană, spaniolă şi rusă pentru toate telefoanele inteligente Nokia care folosesc platforma de operare Symbian. Începând cu luna decembrie 2010, KMS 9 este compatibil şi cu versiunile Symbian^3, adică toţi utilizatorii – inclusiv cei care folosesc Nokia N8 şi C7 – se pot bucura de protecţia oferită de suita de securitate Kaspersky Lab.  

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial. Compania oferă unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.securelist.com.