Belkin lansează noua gamă inspirată de accesorii pentru iPhone 4S şi iPod touch

        CUMPARATI

 

(Rushden, Regatul Unit)– 10 octombrie 2011 –  Belkin a prezentat astăzi o nouă gamă remarcabilă de tocuri, folii şi banderole concepute pentru noul iPhone 4S şi iPod touch. Inspirându-se din natură, amenajări urbane, culori plăcute şi echipamente atletice sportive, noua gamă de accesorii Belkin îmbină elementele şi texturile unice de design cu protecţia elegantă şi durabilă pentru care este cunoscută Belkin. Una dintre cele mai diverse game ale Belkin de până acum, stilurile, culorile, materialele şi opţiunile de concepţie oferă câte ceva pentru toată lumea şi complementează o gamă largă de stiluri şi gusturi.

Tocuri Essential

Noile tocuri Essential oferă o protecţie mai substanţială, fără sacrificarea stilului sau adăugarea unei robusteţi. Disponibile într-un număr de stiluri diferite, linia Essential dezvoltă tocul de bază adăugând-i personalitate şi stil cu o varietate de culori şi finisaje; de la distractiv şi strălucit la minimalist şi elegant. Gama de tocuri Essential include:

 

 

 

Essential 010 (F8Z889 – iPhone 4S; F8W007 – iPod touch)

  • Construcţie din poliuretan; absorbant de şocuri şi rezistent la impact
  • Concepţie cu nervuri – strălucire dublă şi finisaj mat
  • Tocul pentru iPhone 4S disponibil într-o culoare: Negru gudron
  • Tocul pentru iPod disponibil într-o culoare: Negru gudron

 

Essential 023 (F8W034 – iPhone 4S; F8Z652 – iPod touch)

  • Material inovator din silicon pentru protecţie şi operare flexibilă – toate acestea fără un volum exagerat
  • Tocurile iPhone 4S sunt caracterizate prin modele în formă de undă cu finisaje strălucitoare, într-una din următoarele combinaţiile de două culori: Negru gudron&alb şters
  • Tocurile iPod touch sunt caracterizate prin modele în formă de undă cu finisaje strălucitoare într-una din următoarele combinaţii de două culori: Negru&transparent

 

 

Tocuri Emerge

Tocul Emerge se caracterizează printr-un stil subtil de designer, folosind materiale ce îmbină finisajul unic şi textura pentru a face din acest toc un accesoriu protectiv şi elegant.

Emerge 021 (F8Z862 – iPhone 4S)

  • Policarbonat gravat cu ecran de mătase pentru un design contemporan şi tentă atletică
  • Tocul pentru iPhone 4S disponibil într-o culoare: Roşu

 

 

Tocul  Bump

Tocul Bump este destul de robust pentru a oferi protecţie suplimentară împotriva loviturilor şi zgârieturilor şi încorporează o margine proeminentă pentru o apucare îmbunătăţită. Tocul este ideal pentru părinţii cu copii mici care folosesc dispozitivele iPod sau consolele de jocuri şi necesită o aderenţă de prindere suplimentară.

Bump 022 (F8W003) iPod touch

  • Rezistent, construcţie din silicon, dintr-o singură piesă cu contururi de protecţie în părţile laterale pentru o aderenţă suplimentară.
  • Finisaj mat transparent disponibil în trei culori: Verde aprins, portocaliu, albastru

 

 

Tocuri Max

Ideale pentru persoanele aflate mereu în deplasare, colecţia Max include o construcţie multistrat care poate să reziste la uzura ce rezultă din aruncarea dispozitivului în rucsac sau scăparea acestuia în timpul jocului. Tocurile Max dispun de feţe transparente pentru a prezenta toate cele trei straturi – pentru un design îndrăzneţ şi rezistent.

Max 008 (F8Z826 – iPhone 4S; F8W015 – iPod touch)

  • Design robust în forme hexagonale cu strat dublu pentru stil şi aderenţă
  • Tocul pentru iPhone 4S disponibil în două culori: gri intens, negru gudron
  • Tocul pentru iPod touch disponibil în următoarele combinaţii de două culori: Negru gudron/galben aprins

 

Tocuri  Meta

Tocurile Meta sunt inspirate din artă, arhitectură şi amenajări urbane şi dispun de un stil ce se potriveşte oricărui stil de viaţă. Structura din policarbonat este comodă la prindere, în timp ce graficele metalice adaugă un stil tactil şi estetic suplimentar. Tocurile Meta sunt disponibile în diferite stiluri, toate oferind modele grafice pentru un interes textural suplimentar.

Meta 018 (F8W010) iPod touch

  • Toc din policarbonat cu placare metalică şi gravată, design inspirat din nuanţele focului pentru stratificare suplimentară dimensională
  • Disponibil într-o culoare: Negru gudron

 

 

Meta 028 (F8Z820) iPhone 4S

  • Toc extern din policarbonat cu placare metalică pentru textură metalică şi modele în grilă din verde mătase
  • Disponibil în următoarele două culori: Alb şters/negru gudron

Meta 030 (F8Z864 – iPhone 4S)

  • Structură din policarbonat sculptat cu placare metalică pentru dimensiuni texturale metalice, modele în grilă subtile cu finisaj mat şi strălucit
  • Disponibil în două culori: Alb şters şi negru gudron

 

 

Banderole sport

Cea mai recentă gamă de banderole de la Belkin pentru iPhone 4S şi iPod touch este perfectă pentru stilurile de viaţă active, începând de la mersul la sală, până la mersul pe bicicletă. Concepute pentru atleţi, banderolele convertibile sport oferă comfort, flexibilitate, uşurinţă în utilizare şi înaltă performanţă, atât în interior cât şi în aer liber. Noile banderole au un design sportiv în culori negru şi galben.

ProFit Convertible Armband (F8Z849 – iPhone 4S; F8W017 – iPod touch)

·         Tocul separat ce poate fi uşor îndepărtat se ataşează la banderolă

·         Capacul de plastic previne pătrunderea transpiraţiei în dispozitiv

·         Materiale sintetice din neopren şi VELCRO® pentru flexibilitate maximă

 

EaseFit Sport Armband (F8Z894 – iPhone 4S; F8W019 – iPod touch)

  • Buzunar pentru chei pentru păstrarea cheilor în timpul activităţilor sportive
  • Materiale sintetice din neopren şi VELCRO® pentru confort şi flexibilitate maxime
  • Capacul de plastic previne pătrunderea transpiraţiei în dispozitiv

 

Disponibilitate

Noua gamă va fi disponibilă de la începutul lunii noiembrie.

iPhone, iPod şi iPod touch sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în S.U.A. şi alte ţări. VELCRO este o marcă comercială înregistrată a Velcro Industries B.V. 

Despre Belkin
Belkin oferă o gamă extinsă de inovaţii concepute pentru a asigura utilizatorilor de computere şi aparate electronice de consum o integrare perfectă a acestora în casele şi automobilele lor precum şi în timpul deplasărilor. Belkin, o companie privată înfiinţată în California în 1983, este liderul global recunoscut în domeniul soluţiilor de conectivitate. De la înfiinţare, Belkin a avut parte de o perioadă impresionantă de 25 de ani consecutivi de creştere spectaculoasă şi se angajează să realizeze progrese semnificative în domeniile cercetării şi proiectării.

Gama noastră diversă şi extinsă de produse include inovaţii de excepţie pentru soluţii de reţele uşor de utilizat, accesorii pentru dispozitive mobile, cum ar fi iPad®, iPhone, computere portabile, tablete şi e-readere precum şi produse pentru economisirea energiei.

Belkin oferă, de asemenea, soluţii comerciale care includ comutatoare KVM, console de rafturi LCD, rafturi şi carcase, pe lângă o gamă largă de produse USB şi cabluri. Belkin a dezvoltat inovaţii de vârf, apreciate de partenerii de afaceri şi de utilizatorii finali deopotrivă pentru fiabilitate, serviceul pentru clienţi şi garanţiile cuprinzătoare.

Pe lângă sediul central din Los Angeles, mai deţinem reprezentanţe în regiunea Asia-Pacific. Sediul din Europa al companiei Belkin este amplasat în Olanda având reprezentanţe în Regatul Unit, Danemarca, Franţa, Germania, Italia, Rusia, Spania, Suedia şi Dubai (EAU), fiecare dedicată pieţelor sale regionale.