Belkin dezvăluie accesorii elegante pentru noua linie Kindle de la Amazon

        CUMPARATI

 

Trei noi produse oferă protecţie şi portabilitate crescute

(Rushden, Regatul Unite) – 14 noiembrie 2011 – Belkin prezintă astăzi trei noi huse şi tocuri pentru Kindle. Înglobând o varietate de diferite concepte şi materiale, noile accesorii Kindle îmbină stilul cu protecţia, portabilitatea şi utilitatea maxime specifice stilului de viaţă mobil din zilele noastre.

“Noua linie Kindle a Amazon oferă câte ceva pentru toţi cititorii şi am dorit să reflectăm această diversitate cu noua noastră gamă de accesorii” a declarat Tristan Lericollais, director de producţie pentru Europa, Orientul Mijlociu şi Africa al diviziei produselor mobile Belkin. “Fie că vă place să citiţi acasă, în timp ce faceţi naveta sau când vă aflaţi în vacanţă, Belkin face ca accesarea, folosirea şi ambalarea oricărui Kindle să fie comodă şi uşoară îndiferent unde vă aflaţi.”

Verve Tab Folio (F8N717 – Kindle)

Finisaj din piele sintetică durabilă,  în trei culori: negru, purpuriu şi roz-apus de soare

Urechea magnetică de închidere ţine dispozitivul în siguranţă

Orificii integrate pentru difuzor

Capac pliabil cu căptuşeală moale interioară pentru protecţia ecranului

Buzunar interior, sigur

Concepţie clasică, subţire şi uşoară ce reduce volumul accesoriului pentru a oferi portabilitate maximă

Garanţie pe toată durata de funcţionare din partea producătorului

Husă plisată (F8N671 – Kindle)

Concepţia elegantă a suprafeţei plisate permite extinderea  pentru a oferi protecţie tuturor accesoriilor

Construcţie uşoară şi durabilă din neopren

Căptuşeala interioară moale şi croşetată oferă protecţie pentru ecran

Buzunarul separat şi fermoarul sigur oferă un loc de depozitate suplimentar

Garanţie pe toată durata de funcţionare din partea producătorului

Husa plisată pentru Kindle disponibilă în trei culori: negru, albastru şi roz-paparazzi e compatibil ă cu e-cititoarele de 7"

Husă de bază (F8N670 – Kindle)

Exteriorul de nylon durabil protejează împotriva zgârieturilor şi urmelor de lovituri

Capac pliabil cu căptuşeală moale interioară pentru protecţia ecranului

Concepţie clasică, subţire şi uşoară ce reduce volumul accesoriului pentru a oferi portabilitate maximă

Garanţie pe toată durata de funcţionare din partea producătorului

Disponibil în negru

Noua gamă este deja disponibilă.

Despre Belkin
Belkin oferă o gamă extinsă de inovaţii concepute pentru a asigura utilizatorilor de computere şi aparate electronice de consum o integrare perfectă a acestora în casele şi automobilele lor precum şi în timpul deplasărilor. Belkin, o companie privată înfiinţată în California în 1983, este liderul global recunoscut în domeniul soluţiilor de conectivitate. De la înfiinţare, Belkin a avut parte de o perioadă impresionantă de 25 de ani consecutivi de creştere spectaculoasă şi se angajează să realizeze progrese semnificative în domeniile cercetării şi proiectării.

Gama noastră diversă şi extinsă de produse include inovaţii de excepţie pentru soluţii de reţele uşor de utilizat, accesorii pentru dispozitive mobile, cum ar fi iPad®, iPhone, computere portabile, tablete şi e-readere precum şi produse pentru economisirea energiei.

Belkin oferă, de asemenea, soluţii comerciale care includ comutatoare KVM, console de rafturi LCD, rafturi şi carcase, pe lângă o gamă largă de produse USB şi cabluri. Belkin a dezvoltat inovaţii de vârf, apreciate de partenerii de afaceri şi de utilizatorii finali deopotrivă pentru fiabilitate, serviceul pentru clienţi şi garanţiile cuprinzătoare.

Pe lângă sediul central din Los Angeles, mai deţinem reprezentanţe în regiunea Asia-Pacific. Sediul din Europa al companiei Belkin este amplasat în Olanda având reprezentanţe în Regatul Unit, Danemarca, Franţa, Germania, Italia, Rusia, Spania, Suedia şi Dubai (EAU), fiecare dedicată pieţelor sale regionale.