Dell Vostro V131 – Lucreaza mai frumos

ACHIZITIONATI ONLINE

Dell Vostro v131
 


DELL Inc., o corporatie multinationala din domeniul tehnologiei informatiei si un bine-cunoscut producator de PC-uri a anuntat un nou laptop, mai subtire si mai puternic – Vostro V131 – realizat cu un stil uimitor si care ofera productivitate optima afacerilor mici.

  • Noul laptop Vostro V131 ofera o durata de viata a bateriei de pana la 9,5 ore
  • Mai subtire si mai puternic – utilizatorii lucreaza mai frumos

  • Variantele cu procesoare Intel® Core i3 si i5 asigura o utilizare multi-tasking rapida si fara intreruperi

DELL a introdus Vostro V131, un laptop subtire, puternic si cu forme rotunjite, ce se adauga linei de laptop-uri premiate Vostro. Unul dintre produsele cele mai subtiri din portofoliul Vostro, V131 a fost special conceput pentru clientii cu afaceri mici. Un sasiu ultra-subtire si extrem de stilat incorporeaza procesoare pana la Intel® Core i3 si i5 facand din Vostro V131 o masinarie portabila puternica pentru maximizarea productivitatii. O baterie detasabila de 6 celule alaturi de procesoarele Intel din generatia a 2-a, ambele oferite ca optiuni, asigura o durata a bateriei de pana la 9,5 ore, permitand utilizatorilor sa lucreze aproape oricand si oriunde.

"Am creat pe Vostro V131 pentru a asigura o utilizare multi-tasking rapida si fara intreruperi asa cum au nevoie firmele in ziua de astazi.” a declarat Sam Burd, Vice-Presedinte Consumer & SMB Product Group la Dell. “Rezultatul este un laptop bogat in caracteristici, destinat oamenilor foarte mobili in cadrul activitatilor pe care le desfasoara, persoane care au nevoie de performanta mare pentru a satisface necesitatile tehnologiilor utilizate fara a face compromis in ceea ce priveste aspectul si portabilitatea. In plus, V131 ofera servicii si solutii software care imbunatatesc productivitatea si siguranta datelor.”

 Raspunzand provocarii ce consta in asigurarea conectivitatii in afara biroului pentru afacerile mici, Vostro V131 ofera o mare varietate de optiuni, incluzand WWAN, WLAN si Bluetooth 3.0. Cititorul de amprente si software-ul de securitate Absolute LoJack, oferite in mod standard, asigura o securitate exceptionala astfel incat laptopul sa poata fi folosit fara nicio grija, oriunde si oricand.

Vostro V131 este perfect pentru activitatile de zi cu zi, precum editarea de documente, prezentari si email si dispune de diverse optiuni pentru colaborare, incluzand o webcamera full HD, SRS Premium Voice Pro, digital array miccs si Skype incorporat. Suplimentar laptop-ul dispune de 2 porturi USB 3.0, o tastatura chiclet cu optiune de iluminare si taste pentru lansare rapida.

Mai multe informatii despre produsele Dell: