Laptop-ul care are înălţimea unei monede americane a primit distincţia iF Design

        CUMPARA

Lenovo a anunţat că iF a ales laptopul ThinkPad X1 pentru prestigiosul premiu iF Product Design în 2012 în categoria computere. iF a ales laptopul ThinkPad X1 din aproape 3.000 de înscrieri, pentru calităţile sale de design, finisaj, alegerea materialelor, inovaţie, impact asupra mediului, funcţionalitate, valoarea ergonomică şi de brand printre alte aspecte.

Fiind cel mai subţire ThinkPad de la Lenovo, laptopul X1 măsoară mai puţin de 17 mm, aproximativ înălţimea unei monede americane. În interiorul formei ultra-subţiri sunt procesoarele de a doua generaţie Intel Core i3, i5 şi i7, cu care sunt dotate în mod normal laptopurile mai mari de 14 şi 15 inci. Începând de la doar 3.7 pounds/1.72kg, laptopul ThinkPad X1 este extrem de uşor şi rezistent datorită carcasei interioare şi suportului de magneziu. Ecranul foarte clar de 13,3 inci utilizează sticlă Corning Gorilla, pentru extra durabilitate şi rezistenţă la zgârieturi. De asemenea, cu tehnologia RapidCharge pentru baterie de la Lenovo, bateria se încarcă până la 80% în doar 30 de minute.

Tastatura laptopului ThinkPad X1 cu un stil modern şi rezistentă la scurgeri păstrează aceeaşi experienţă la atingere şi funcţionalitate a tastaturii clasice ThinkPad. Deşi elimină câteva aspecte cheie moştenite, păstrează în acelaşi timp o funcţionalitate bogată, inclusiv controale multimedia dedicate. Laptopul ThinkPad X1 trece dincolo de performanţa de business aducând o experienţă deosebită pentru consumatori prin sunetul bogat şi rezonant al sistemului Dolby Home Theater v4, display high definition,  port HDMI port şi tehnologie Intel Wireless Display. Datorită camerei de 720p opţională cu mobile broadband, microfoanelor high definition şi modurilor avansate de apelare, laptopul asigură apeluri video clare.

Citeste intreaga stire aici.

Sursa: Capital.ro