Belkin lansează o gamă consolidată de noi adaptoare de alimentare pentru netbookuri şi computere portabile

Rushden, Regatul Unit – 4 noiembrie 2009 – Belkin, principalul furnizor de accesorii de alimentare pentru netbookul şi computerul dumneavoastră portabil a anunţat astăzi

        CUMPARATI

lansarea unei noi game de adaptoare de alimentare pentru acasă,  birou şi deplasări. Noua gamă de adaptoare de 40 şi 90 waţi oferă utilizatorilor de netbookuri şi computere portabile o soluţie secundară sau complementară de alimentare ideală pentru acasă, birou şi deplasare.

Adaptoarele de alimentare Belkin pentru netbookuri dispun de un design compact, comod şi uşor care le face uşor de transportat şi 5 vârfuri interschimbabile care sunt compatibile cu o varietate de mărci, cum ar fi Asus, Acer/Dell, Hp, Samsung şi Toshiba. Adaptoarele includ, de asemenea, un port suplimentar USB de alimentare/încărcare de 5 V pentru dispozitivele mobile, cum ar fi telefoane mobile sau playere MP3. Toate adaptoarele includ protecţie la supra/subtensiune şi la scurtcircuit pentru a preveni deteriorarea computerului în cazul unui scurtcircuit.

Adaptor de alimentare Belkin de 40 W pentru netbookuri de acasă/birou (F5L064qq/uk & F5L065qq/uk) 

·         Dimensiuni: (maximum): 61,5 mm X 111,5 mm X 24,2 mm

·         Tensiune de intrare: 90 ~ 264 V c.a. RMS (100-240 V c.a. nominal)

·         Tensiune de ieşire: 10,5 V c.c – 19 V c.c, curent de ieşire (continuu): 1,75-3 A @ 10,5-19 V c.c.

Noul adaptor de alimentare Belkin pentru computere portabile dispune de acelaşi design compact, comod şi uşor şi dispune de 8 vârfuri diferite interschimbabile pentru a fi compatibil cu computere portabile de la diferiţi producători, cum ar fi Dell, HP, Lenovo, Toshiba, Fujutsu, ACER şi Sony. Adaptorul de alimentare pentru computere portabile dispune, de asemenea, de protecţie încorporată la supratensiuni şi sub/supratensiuni şi scurtcircuit pentru prevenirea deteriorării echipamentului.

Adaptor de alimentare Belkin de 90 W pentru computere portabile de acasă (F5L070qq/uk)

·         Dimensiunile unităţii (maximum): 71,5 mm X 147 mm X 16,5 mm

·         Tensiune de intrare: 100~240 V c.a. 50/60 Hz

·         Tensiune de ieşire: 19,5 V c.c., curent de ieşire (continuu): 4,62 A

DISPONIBILITATE

·         Noiembrie în Regatul Unit şi Europa pentru toate produsele

Despre Belkin

Belkin – www.belkin.com – oferă o combinaţie diversă de produse ce asigură utilizatorilor o integrare perfectă a sistemelor electronice în casele şi automobilele lor precum şi în timpul deplasărilor. Fondată în California în 1983, Belkin este o companie privată şi liderul recunoscut de furnizor al soluţiilor de conectivitate, pe lângă accesoriile destinate dispozitivelor iPod, computerelor şi altor echipamente. Oferim soluţii complexe pentru reţele, sisteme de divertisment – cu ajutorul cablurilor noastre din gama PureAV, a accesoriilor pentru alimentare şi wireless digitale – şi multe alte categorii de produse.

Creşterea fenomenală a companiei Belkin a dus la necesitatea extinderii prezenţei sale globale. Pe lângă sediul central din Los Angeles, mai deţinem reprezentanţe în regiunea Asia-Pacific. Sediul din Europa al companiei Belkin este amplasat în Olanda având reprezentanţe în Regatul Unit, Danemarca, Franţa, Germania, Italia, Spania, Suedia şi Dubai (EAU), fiecare dedicată pieţelor sale regionale.