D-Link semneaza parteneriatul cu Kaspersky Lab

Bucureşti, 3 Noiembrie 2009D-Link, furnizor de soluţii complete de networking pentru utilizatori individuali şi companii, anunţăastăzi semnarea parteneriatului

        CUMPARATI

cu Kaspersky Lab, companie dezvoltatoare de soluţii de management al securităţii de talie mondială, ca şi Technology Partner în cadrul D-Link Global Alliance Program. Parteneriatul va permite D-Link să îşi îmbunătăţească performanţele soluţiilor sale Unified Threat Management (UTM).

Alianţa cu Kaspersky Lab permite extinderea suportului anti-malware la seria NetDefend, care este special concepută să protejeze datele din reţea împotriva atacurilor maliţioase. În plus, iniţiativa permite atât D-Link cât şi Kaspersky Lab să combine eforturile de marketing în promovarea unor soluţii comune şi să dezvolte produse complementare şi servicii suplimentare.

Suntem onoraţi că o companie precum Kaspersky Lab ni s-a alăturat în cadrul Global Alliance Program”, declară Nigel Moulton, D-Link Europe’s Vice President of Business Solutions. “Experienţa vastă şi cunoştinţele din domeniu ale acestei companii relevă că sunt lider nu doar în securitate pe Internet, ci şi în securitate anti-virus şi securitate mobilă”.

Salutăm această oportunitate de a ne îmbunătăţi relaţia de afaceri cu D-Link”, explică Peter Merkulov, Kaspersky Lab Vice President of Technology Alliances. “Pe măsură ce rata criminalităţii cibernetice continuă să crească, doar prin combinarea experienţei D-Link în networking şi a experienţei noastre în lupta împotriva malware-ului ne putem proteja cu adevarat utilizatorii împotriva ameninţărilor”.

Până acum, D-Link and Kaspersky Lab au mai colaborat şi cu alte prilejuri, inclusive la implementarea soluţiilor anti-malware Kaspersky Lab’s SafeStream la produsele DFL-260 şi DFL-860 UTM realizate de D-Link.

Pentru mai multe informaţii despre D-Link Global Alliance Program sau despre cum vă puteţi alătura, vă rugăm să accesaţi http://alliance.dlink-intl.com

*       *       *

Despre D-Link:

Sărbătorind 23 de ani de "reţele construite pentru oameni", D-Link a evoluat, devenind un designer, developer şi producător mondial de produse pentru reţele, aplicaţii cu lăţime mare de bandă, electronice digitale şi comunicare de voce şi date, cu o valoare de un miliard de dolari. 21% din toate switching port-urile LAN, la nivel mondial, sunt fabricate de D-Link, iar acest procent este depăşit doar de Cisco. Soluţiile companiei sunt ideale pentru mediile din locuinţa digitală, întreprinderile mici şi mijlocii (IMM-uri) şi marile companii. D-Link a fost recent inclusă în ‘Info Tech 100’ realizat de BusinessWeek Magazine, o listă cu cele mai bune companii de IT.

În Europa, D-Link are 20 de birouri, sediul său central fiind la Londra. Regiunea reprezintă un element strategic de maximă importanţă pentru companie, generând o treime din veniturile sale la nivel mondial. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.dlink.ro.

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cea mai mare companie antivirus company din Europa. Asigură protecţie imediată împotriva ameninţărilor la adresa securităţii IT, inclusiv a viruşilor, spyware, criminalitate pe internet, hackeri, phishing, spam etc. Produsele Kaspersky Lab asigură rate de detecţie superioare şi cel mai rapid timp de răspuns pentru utilizatorii de acasă, IMM-uri , mari companii şi mediul informatic mobil. Tehnologia . Kaspersky este de asemenea utilizată pe scară largă în cadrul produselor şi serviciilor de soluţii de securitate IT din industrie. Aflaţi mai multe la: www.kaspersky.com

Despre Kaspersky SafeStream

SafeStream, produs al Kaspersky Lab, este proiectat să detecteze cei mai des întâlniţi şi periculoşi viruşi, troieni, viermi etc. Kaspersky SafeStream este potrivit pentru arhitecturi de accelerare hardware. Este utilizat pentru implementări de performanţă ridicată, filter antivirus pe platforme unde software-urile antivirus nu sunt disponibile din cauza restricţiilor de arhitectură, capacităţii de procesare sau memorie.