Conectaţi televizorul online şi creaţi o reţea de divertisment acasa cu soluţiile Smart TV

   

(Rushden, Regatul Unit)19 decembrie 2011– Belkin a anunţat astăzi lansarea unui portofoliu complet de soluţii wireless destinate să vă ajute să beneficiaţi la maximum de dispozitivele dumneavoastră home cinema şi televizoul inteligent, Smart TV. Noua gamă include adaptoare HDTV Smart TV Link cu 1 şi 4 porturi, adaptoarele ScreenCast AV cu 1 şi 4 porturi, ruterul  si modem-ruterul Smart TV N600 DB.

Cum numărul de televizoare inteligente vândute în întreaga lume e în creştere, sistemele home cinema devin tot mai răspândite în locuinţele zilelor noastre. Cu toate acestea, numeroase televizoare inteligente, Smart TV, rămân neconectate, ceea ce înseamnă că nu toţi utilizatorii folosesc avantajele complete ale televizoarelor pregătite pentru Internet.

Conectarea  Smart TV-ului la Internet este simplă şi vă permite să accesaţi cantităţi uriaşe de conţinut online disponibil, precum şi să vă bucuraţi de fotografii şi clipuri video HD de pe alte computere sau dispozitive din reţeaua dumneavoastră casnică – toate, acum pe televizorul dumneavoastră cu ecran lat!. Soluţiile Smart TV de la Belkin sunt destinate să vă asigure o experienţă reţelistică domestică de excepţie, transformând orice televizor inteligent pregătit pentru Internet într-un televizor activat Wi-Fi . Conectarea la serviciile online, cum ar fi BBC iPlayer şi YouTube devin o simplă joacă de copil.

Adaptorul HDTV Smart TV Link de la Belkin conectează televizorul inteligent, la Internet în mod wireless cu viteza şi acoperirea de bandă dublă. El este alimentat printr-un cablu USB ce se conectează la televizor şi asigură performanţă wireless superioară faţă de USB dongle. Spre deosebire de adaptoarele wireless de la fabricanţii de televizoare, Smart TV Link funcţionează cu aproape toate mărcile de televizoare inteligente şi poate fi montat oriunde pe spatele televizorului pentru a obţine capacităţi de streaming superioare.

Dacă aveţi mai multe echipamente home cinema care se pot lega într-o reţea, adaptorul Smart TV Link cu 4 porturi vă permite să conectaţi până la patru dispozitive audio-video, cum ar fi televizorul inteligent, Smart TV, playerul Blu-RayTM, consola de jocuri sau playerul media de streaming pentru Internet. Alimentat de la reţea şi compatibil cu toate echipamentele audio-video activate pentru Internet, adaptorul Smart TV Link cu 4 porturi conectează dispozitivele audio-video la ruter prin bandă dublă simultană de 2,4 GHz şi 5 GHz, oferind o experienţă de streaming video HD şi 3D complet optimizată şi permiţind accesul cu uşurinţă la filme, seriale TV şi jocuri online.

Adaptoarele ScreenCast AV cu 1 şi 4 porturi vă permit să conectaţi în mod wireless până la patru dispozitive home cinema la un televizor HD  prin intermediul transmiţătorului conectat la portul HDMI al televizorului. Transmiţătorul puternic al ScreenCast AV vă asigură o conectivitate wireless de 30 m în linie vizuală directă sau până la 10 m dacă dispozitivele sunt amplasate în camere diferite sau ascunse într-un dulap, permiţându-vă să vă bucuraţi de o experienţă home cinema totală fără a cabluri aflate la vedere.

Atât adaptoarele Smart TV Link cât şi cele ScreenCast AV funcţionează cu aproape toate mărcile de televizoare pregătite pentru Internet şi asigură o performanţă de bandă dublă pentru semnale wireless mai bune şi streaming video de calitate înaltă 3D şi HD. De asemenea, oferă o configurare uşoară şi streaming wireless plug-and-play folosind ruterul şi reţeaua domestică  existente.

Ruterul, ca  punct central al unei reţele casnice, vă permite să conectaţi multiple dispozitive wireless la Internet. Pentru a vă putea bucura de potenţialul complet al televizorului „Smart TV”, aveţi nevoie de o conexiune rapidă, ceea ce presupune un ruter cu semnal puternic, care  acoperă toate colţurile locuinţei. Routerul sau  Modem Routerul de la Belkin Smart TV N600 DB cu tehnologie, dual-band şi MultiBeam asigură viteze mari, acoperire largă, dându-vă posibilitatea să vizionaţi conţinut  video  3D şi HD la 300Mbps, atât pe  bandă de 2.4  cât şi pe 5GHz, fără intarzieri. Portul USB vă permite să conectaţi o imprimantă sau hard disk USB şi să partajaţi conţinutul între mai multe computere.

Smart TV Link (F7D4555)

·         Universal – funcţionează cu majoritatea mărcilor de televizoare

·         Performanţă de bandă dublă – optimizat pentru streaming de video 3D şi HD

·         Performanţă înaltă – semnal mai bun decât cu USB dongle pentru streaming video HD

·         Configurare uşoară – montaţi adaptorul pe partea din spate a aparatului Smart TV, conectaţi-l la portul Ethernet al televizorului şi sunteţi pregătit să porniţi streamingul

 

Smart TV Link 4 Port (F7D4550)

·         Universal – funcţionează cu aproape toate dispozitivele audio-video activate pentru Internet

·         Conectaţi 4 dispozitive audio-video – Smart TV, player Blu-ray, consolă de jocuri şi player media streaming

·         Performanţă înaltă – bandă dublă simultană, 2,4 GHz şi 5 GHz oferă experienţă de streaming video 3D şi HD

·         Configurare uşoară – folosind butonul WPS sau expertul de configurare simplu

ScreenCast AV (F7D4510)

Conectivitatea wireless de până la 30 m în linie vizuală directă sau de 10 m când dispozitivele audio-video sunt amplasate într-o altă încăpere sau ţinute în dulap

·         Rezoluţie Full HD 1080p*, video 3D şi până la 51 canale cu sunet surround.

·         Senzorul IR instalat oferă controlul total al sistemului de divertisment cu ajutorul comenzilor existente pe telecomandă

·         Receptorul poate sta  pe masă sau montat pe perete

·         Configurare simplă Plug&Play

ScreenCast AV 4 (F7D4515)

·         Conectaţi 4 dispozitive – cum ar fi player Blu-ray™, DVR sau consolă de jocuri

Conectivitatea wireless de până la 30 m în linie vizuală directă sau de 10 m când dispozitivele audio-video sunt amplasate într-o altă încăpere sau ţinute în dulap

·         Rezoluţie completă Full HD 1080p*, video 3D şi până la 51 canale cu sunet surround.

·         Senzorul IR instalat oferă controlul total al sistemului de divertisment cu ajutorul comenzilor existente pe telecomandă.

·         Receptorul poate sta pe masă sau montat pe perete

·         Configurare simplă Plug&Play

Smart TV N600 DB Wireless Router (F9K1102AV)

Modem-ruter wireless Smart TV N600 DB (F9J1102AV)

·         Funcţionare simultană pe două benzi: 2,4 GHz şi 5 GHz

·         Viteze wireless de până la 300 Mbps (2,4 GHz) + 300 Mbps (5 GHz)

·         Un port USB pentru imprimare şi stocare wireless

·         Aplicaţie Self-Healing pentru a detecta şi rezolva problemele de reţea

·         Aplicaţie Video Mover pentru streaming de video wireless în locuinţă

·         Aplicaţia Print Zone vă permite să imprimaţi de oriunde din locuinţă

·         Aplicaţia Memory Safe realizează automat copii de rezervă pe un hard disk extern pentru fişierele dumneavoastră

·         Configurare uşoară şi securitate preconfigurată

DISPONIBILITATE

Noua gamă este i disponibilă.

Despre Belkin
Belkin oferă o gamă extinsă de inovaţii concepute pentru a asigura utilizatorilor de computere şi aparate electronice de consum o integrare perfectă a acestora în casele şi automobilele lor precum şi în timpul deplasărilor. Belkin, o companie privată înfiinţată în California în 1983, este liderul global recunoscut în domeniul soluţiilor de conectivitate. De la înfiinţare, Belkin a avut parte de o perioadă impresionantă de 25 de ani consecutivi de creştere spectaculoasă şi se angajează să realizeze progrese semnificative în domeniile cercetării şi proiectării.

Gama noastră diversă şi extinsă de produse include inovaţii de excepţie pentru soluţii de reţele uşor de utilizat, accesorii pentru dispozitive mobile, cum ar fi iPad®, iPhone, computere portabile, tablete şi e-readere precum şi produse pentru economisirea energiei.

Belkin oferă, de asemenea, soluţii comerciale care includ comutatoare KVM, console de rafturi LCD, rafturi şi carcase, pe lângă o gamă largă de produse USB şi cabluri. Belkin a dezvoltat inovaţii de vârf, apreciate de partenerii de afaceri şi de utilizatorii finali deopotrivă pentru fiabilitate, serviceul pentru clienţi şi garanţiile cuprinzătoare.

Pe lângă sediul central din Los Angeles, mai deţinem reprezentanţe în regiunea Asia-Pacific. Sediul din Europa al companiei Belkin este amplasat în Olanda având reprezentanţe în Marea Britanie, Danemarca, Franţa, Germania, Italia, Rusia, Spania, Suedia şi Dubai (EAU), fiecare dedicată pieţelor sale regionale.

www.belkin.com