Belkin LiveAction: un nou set de accesorii cu aplicaţie inclusă, care îmbunătăţesc experienţa capturii şi trimiterii de fotografii şi clipuri video.

 

(Rushden, Regatul Unit)21 decembrie 2011 – Noile accesorii şi noua aplicaţie LiveAction de la Belkin, destinate dispozitivelor iPhone şi iPod touch permit clienţilor să captureze şi să partajeze instantaneu momentele cele mai spontane ale vieţii, la fel ca şi cu un aparat de fotografiat clasic. Concepute pentru a uşura realizarea fotografiilor şi înregistrarea secvenţelor video, suportul şi  telecomanda LiveAction pentru camera performantă a telefonului permit utilizatorilor să realizeze fotografii rapid şi uşor. Cu noua.aplicaţie LiveAction  pot să  transmită şi să partajeze instantaneu acest conţinut digital online.

„Echipate cu camere de înaltă calitate, noile telefoane precum iPhone 4S nu realizează numai fotografii excelente ci asigură utilizatorilor posibilitatea de a realiza fotografii şi a le partaja instantaneu prin intermediul reţelelor sociale”, a declarat Tristan Lericollais, directorul EMEA al diviziei de mobilitate de la Belkin. „Noua noastră aplicaţie şi noile produse pentru cameră LiveAction activează această spontaneitate, oferind de asemenea o experienţă îmbunătăţită în utilizarea camerei, care se aseamănă mai mult cu utilizarea unei camere tradiţionale compacte. Reprezintă tot ce este mai bun din cele două universuri.”

Aplicaţia gratuită LiveAction dispune de o interfaţă intuitivă de ecran pentru încărcarea fotografiilor şi secvenţelor video de înaltă calitate direct pe Facebook sau într-un e-mail, fără să fie nevoie de deschiderea unui alt program. De asemenea, aplicaţia vă permite să capturaţi instantanee în timp ce înregistraţi simultan o secvenţă video a aceluiaşi conţinut, astfel că nu veţi pierde niciun moment. Butoanele separate foto şi video uşurează comutarea modurilor pe ecran. Pe lângă utilizarea în legătură cu produsele LiveAction de la Belkin, aplicaţia LiveAction poate fi utilizată, de asemenea, separat, ca principala aplicaţie de cameră pentru iPhone şi iPod touch.

Suport LiveAction Camera Grip  (F8Z888cw)

Cu un design conturat, rafinat şi buton de declanşare extern, suportul  LiveAction Camera Grip transformă un iPhone sau un iPod touch într-o cameră digitală tradiţională, premiţând utilizatorului să realizeze fotografii rapid, uşor şi comod. Suportul pentru cameră se ataşează la conectorul de încărcare al dispozitivului Apple şi se potriveşte uşor peste majoritatea huselor. Montura de trepied integrată se ataşează la orice trepied standard pentru un control mai stabil. Butoanele separate pentru foto şi video permit fotografului să comute rapid de pe realizarea fotografiilor pe înregistrarea pe viu a acţiunii. Suportul LiveAction Camera Grip necesită utilizarea aplicaţiei LiveAction. Ataşarea suportului activează imediat aplicaţia, făcându-l comod şi uşor de utilizat în timpul deplasării.

  • Buton de declanşare cu acţionare rapidă
  • Două moduri pentru foto şi video
  • Conector cu 30 de pini
  • Compatibil cu tocuri
  • Funcţionează cu aplicaţia gratuită LiveAction
  • Compatibil cu iPhone 4, iPhone 4S şi iPod touch
  • Disponibil acum

 

Telecomandă LiveAction (F8Z896cw)

Nimic nu ilustrează mai bine distracţia decât o fotografie de grup, dar, în cazul majorităţii telefoanelor cu cameră, cineva va trebui să rămână afară pentru a realiza fotografia. Eliminaţi această problemă cu ajutorul telecomenzii LiveAction. Telecomanda intuitivă activează declanşatorul camerei de pe un iPhone sau iPod touch în mod wireless, de la o distanţă de până la 9 metri. Două butoane de comandă pot comuta instantaneu între funcţiile foto şi video. Stativul detaşabil de cameră fixează dispozitivul Apple, după care se glisează înapoi în telecomandă, pentru a crea setul de cameră complet care încape într-un buzunar. Telecomanda de cameră necesită utilizarea aplicaţiei LiveAction.

  • Telecomandă de declanşare prevăzută cu tehnologie wireless Bluetooth®
  • Butoane separate pentru foto şi video
  • Stativ de cameră detaşabil
  • Funcţională pe o distanţă de până la 9 metri
  • Compatibil cu tocuri pentru iPhone si iPod
  • Funcţionează cu aplicaţia gratuită LiveAction
  • Compatibil cu iPhone 4, iPhone 4S şi iPod touch
  • Disponibilă acum

Aplicaţia Belkin LiveAction este gratuită şi disponibilă pentru descărcare acum la Apple App Store.

iPhone şi iPod touch sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în S.U.A. şi alte ţări. App Store este o marcă de servicii a Apple Inc.

Despre Belkin
Belkin oferă o gamă extinsă de inovaţii concepute pentru a asigura utilizatorilor de computere şi aparate electronice de consum o integrare perfectă a acestora în casele şi automobilele lor precum şi în timpul deplasărilor. Belkin, o companie privată înfiinţată în California în 1983, este liderul global recunoscut în domeniul soluţiilor de conectivitate. De la înfiinţare, Belkin a avut parte de o perioadă impresionantă de 25 de ani consecutivi de creştere spectaculoasă şi se angajează să realizeze progrese semnificative în domeniile cercetării şi proiectării.

Gama noastră diversă şi extinsă de produse include inovaţii de excepţie pentru soluţii de reţele uşor de utilizat, accesorii pentru dispozitive mobile, cum ar fi iPad®, iPhone, computere portabile, tablete şi e-readere precum şi produse pentru economisirea energiei.

Belkin oferă, de asemenea, soluţii comerciale care includ comutatoare KVM, console de rafturi LCD, rafturi şi carcase, pe lângă o gamă largă de produse USB şi cabluri. Belkin a dezvoltat inovaţii de vârf, apreciate de partenerii de afaceri şi de utilizatorii finali deopotrivă pentru fiabilitate, serviceul pentru clienţi şi garanţiile cuprinzătoare.

Pe lângă sediul central din Los Angeles, mai deţinem reprezentanţe în regiunea Asia-Pacific. Sediul din Europa al companiei Belkin este amplasat în Olanda având reprezentanţe în Regatul Unit, Danemarca, Franţa, Germania, Italia, Rusia, Spania, Suedia şi Dubai (EAU), fiecare dedicată pieţelor sale regionale.