Muzică wireless, doar prin atingerea unui buton – cu noul TuneBase FM LIVE de la Belkin

        CUMPARATI

 

Belkin, principalul producător din Europa al soluţiilor de playere muzicale pentru autovehicole, a anunţat astăzi lansarea unui nou produs, TuneBase FM LIVE,  care se alătură gamei sale, lideră în piaţă,.

Noul TuneBase FM LIVE de la Belkin vă permite să ascultaţi muzică de pe iPhone sau iPod prin sistemul stereo al maşinii şi să găsiţi rapid cel mai bun post FM cu ajutorul sistemului GPS al dispozitivului dumneavoastră. TuneBase FM LIVE îmbină tehnologia ClearScan cu aplicaţia iPhone ClearScan LIVE pentru a oferi cele mai bune recomandări de posturi FM, oriunde v-aţi deplasa. Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din AppStore. Dacă sistemul stereo al maşinii acceptă RDS, acesta va afişa, de asemenea, informaţii pe ecranul aparatului radio despre melodia pe care o ascultaţi.

TuneBase FM LIVE are un suport comod care încarcă, de asemenea, dispozitivul iPod sau iPhone şi care permite să vă lăsaţi iPhone-ul sau iPod-ul în husa de protecţie. Odată aşezat în suport, iPhone-ul poate fi rotit, astfel încât să puteţi utiliza funcţia de navigare GPS.

TuneBase FM LIVE vă permiţe să comutaţi rapid şi uşor de pe muzică, pe apelurile telefonice primite pe iPhone.


 

TuneBase FM LIVE (F8Z618cw)

  • Include o aplicaţie pentru iPhone/iPod Touch, disponibilă gratuit în Apple AppStore
  • Găseşte cu uşurinţă cel mai bun post FM pentru a vă putea bucura de muzica preferată
  • Funcţie de localizare a posturilor FM asistată prin GPS
  • Funcţie de localizare a posturilor FM ClearScan
  • Controlaţi emiţătorul FM de pe iPhone
  • Încărcare 1 A
  • Acceptă RDS
  • Compatibil iPod/iPhone
  • Disponibil din martie 2011

iPod, iPhone şi iPad sunt mărci comerciale ale Apple Inc., înregistrate în S.U.A. şi alte ţări.

Despre Belkin

Belkin – www.belkin.com – oferă o combinaţie diversă de produse ce asigură utilizatorilor o integrare perfectă a sistemelor electronice în casele şi automobilele lor precum şi în timpul deplasărilor. Fondată în California în 1983, Belkin este o companie privată şi liderul recunoscut de furnizor al soluţiilor de conectivitate, pe lângă accesoriile destinate dispozitivelor Apple, computerelor şi altor echipamente. Oferim soluţii complexe pentru reţele, sisteme de divertisment – cu ajutorul cablurilor noastre din gama PureAV, a accesoriilor pentru alimentare şi wireless digitale – şi multe alte categorii de produse.

Creşterea fenomenală a companiei Belkin a dus la necesitatea extinderii prezenţei sale globale. Pe lângă sediul centreal din Los Angeles, mai deţinem reprezentanţe în Dubai (EAU) şi regiunea Asia-Pacific. Sediul din Europa al companiei Belkin este amplasat în Olanda având reprezentanţe în Marea Britanie, Danemarca, Franţa, Germania, Italia, Spania, şi Suedia,, fiecare dedicată pieţelor sale regionale.