BenQ lansează noua cameră foto digitală C1250

Bucureşti, 19 mai 2010 – BenQ lansează pe piaţa din România modelul C1250 o nouă cameră foto digitală echipată cu un senzor CCD de 12 megapixeli, zoom optic 3x,

        CUMPARATI

un display LCD de 2.7” şi care include tehnologia de identificare inteligentă a ipostazelor de fotografiere. Noul BenQ C1250 combină designul şic cu tehnologiile de ultimă oră, pentru a realiza cu uşurinţă fotografii clare la un preţ accesibil tuturor.

Noul C1250 se remarcă printr-un ecran de 2.7”, mai luminos, ce include două module LED backlight pentru iluminare şi care afişează clar fotografiile, chiar şi în soarele puternic de amiază. Mai mult decât atât, cu o valoare ISO de până la 6400 (VGA şi HD16:9), fotografiile vor ieşi la fel de clare şi lipsite de umbre, arătând natural chiar şi în condiţii de iluminare slabă. De asemenea, utilizatorii nu trebuie să-şi facă griji referitor la durata de viaţă a bateriei tocmai datorită faptului că aparatul foloseşte LED backlight fapt ce a dus la scăderea simţitoare a consumului. În plus, cele 2 baterii AA standard sunt uşor de schimbat în orice situaţie.

Exteriorul elegant al noului C1250 vine în două variante de culori negru şi argintiu, cu lentile ce permit un zoom optic de 3x, făcând posibilă fotografierea în mod macro începând de la 10cm dar şi a subiecţilor aflaţi la mare depărtare. Designul elegant transformă această cameră foto digitală în accesoriul perfect pentru orice eveniment şi orice moment; dar şi pentru orice utilizator, chiar şi cei mai puţin obişnuiţi cu specificaţiile tehnice, cum sunt copiii sau persoanele în varstă.

BenQ C1250 înglobează tehnologia de detecţie a imaginii, pentru a analiza în detaliu ipostaza de fotografiere: luminozitatea subiectului, contrastul, distanţa şi gradaţiile culorilor. Camera alege imediat unul dintre cele 8 moduri, pentru a asigura setările perfecte pentru fotografiere: peisaj, scenă de noapte, portret de noapte, apus, macro, portret, fotografie cu lumina în spate şi portret cu lumina în spate.

Noul BenQ C1250 este potrivit în special pentru fotografierea oamenilor, datorită tehnologiilor avansate de identificare a feţelor, capturarea zâmbetului, detectarea clipirii şi îmbunătăţirea tonurilor de culoare specifice pielii. Detectorul care surprinde zâmbetul , identifică clipitul şi urmăreşte faţa ajutand la fotografierea în situaţii de fotografiere rapidă, ideală în cazul momentelor pline de spontaneitate şi candoare. Detectorul care identifică clipitul alertează atunci când subiectul a închis ochii, permiţând să se refacă imediat respectiva fotografie, să fie salvată sau poate declanşa pentru o nouă fotografie după ce persoana fotografiată a deschis ochii. Mai mult de atât, funcţia caracteristică pre-procesării îmbunătăţeşte aspectul pielii, tocmai pentru a elimina orice posibile pete sau imperfecţiuni ale pielii.

Despre corporaţia BenQ

Corporaţia BenQ, unul dintre principalii furnizori de produse digitale, este o companie cu multiple dezvoltări în comunicaţiile mobile, tehnologia de afişare a imaginii şi tehnologia mobilă. BenQ oferă produse ce beneficiază de design inovator, uşurinţă în utilizare şi tehnologii integrate în platforme care promit să împlinească motto-ul BenQ de “Bringing Enjoyment and Quality to Life,” incluzând proiectoare digitale, monitoare LCD, laptopuri, netbook-uri, PC-uri all-in-one, televizoare LCD, camere foto digitale, dispozitive de stocare, eBook readere, telefoane mobile, medii de stocare şi periferice (mausuri şi tastaturi).

Despre grupul BenQ

Grupul BenQ este format în prezent din 16 companii care operează independent folosind resurse comune şi împărtăşind aceleaşi sinergii de extindere. Grupul BenQ include: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (nr.3 la nivel mondial în producţia de paneluri TFT-LCD de format mare), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, Daxon Technology Inc., Daxin Materials Corp., Forhouse Corp., Light House Tech, SiPix Imaging, Lextar Electronics Corp. BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, Darwin Precisions Ltd, Raydium Semiconductor Corporation, Cando Corporation şi Wellypower Co., Ltd.