BenQ GL2030M, cel mai nou monitor LED backlight cu un contrast dinamic de 12mil:1

        CUMPARATI

Bucureşti, 24 iunie 2010– BenQ, lider mondial în producţia de display-uri LED, lansează pe piaţa din România, noul model GL2030M, un monitor LCD de tip LED backlight de 20” cu o rezoluţie 1600×900 şi un contrast dinamic de 12 Mil: 1. Noul model îmbină designul plin de stil cu performanţele de excepţie, dar şi cu un consum redus de energie de maxim 27W în timpul utilizării şi mai puţin de 0.3W în stand-by.

Tehnologia LED backlight folosită pentru modelul GL2030M se diferenţiază de tehnologia CCFL printr-o serie de avantaje, printre care cele mai importante sunt contrastul dinamic foarte ridicat, deschiderea instantanee, lipsa folosirii mercurului şi consumul redus cu până la 39,3%, în cazul folosirii modului Eco.

BenQ GL2030M oferă o luminozitate de 250cd/m2, un timp de răspuns de 5ms şi conectivitate D-sub/DVI-D, intrare pentru căşti şi line-in. Pe lângă acestea, noul model dispune de funcţia Senseye 3, care permite redarea fidelă a oricăror imagini, cu un contrast deosebit, culori vii şi tonuri vibrante.

“Lansarea noului model BenQ GL2030M, primul dintr-o nouă generaţie de monitoare LED care urmează să fie lansate, vine ca răspuns la o direcţie specifică pieţei la ora actuală. Cumpărătorii se orientează deja către monitoare LCD de 20”, în locul celor de 18.5”, având avantajul unei rezoluţii mai mari de 1600×900 în loc de 1366×768, a unui contrast dinamic de 12Mil:1. Continuăm să inovăm şi să oferim produse bazate pe cele mai noi tehnologii la cele mai bune preţuri; produse cu un design elegant, din materiale de cea mai bună calitate şi care să ofere bucurie celor care le folosesc.” a declarat Dragoş Salamac, Team Leader BenQ pentru România.

Noul monitor LED BenQ încorporează suport HDCP şi două boxe de 1W.

n      Despre corporaţia BenQ

Corporaţia BenQ, unul dintre principalii furnizori de produse digitale, este o companie cu multiple dezvoltări în comunicaţiile mobile, tehnologia de afişare a imaginii şi tehnologia mobilă. BenQ oferă produse ce beneficiază de design inovator, uşurinţă în utilizare şi tehnologii integrate în platforme care promit să împlinească motto-ul BenQ de “Bringing Enjoyment and Quality to Life,” incluzând proiectoare digitale, monitoare LCD, laptopuri, netbook-uri, PC-uri all-in-one, televizoare LCD, camere foto digitale, dispozitive de stocare, eBook readere, telefoane mobile, medii de stocare şi periferice (mausuri şi tastaturi).

n      Despre grupul BenQ

Grupul BenQ este format în prezent din 16 companii care operează independent folosind resurse comune şi împărtăşind aceleaşi sinergii de extindere. Grupul BenQ include: BenQ Corporation, AU Optronics Corporation (nr.3 la nivel mondial în producţia de paneluri TFT-LCD de format mare), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, Daxon Technology Inc., Daxin Materials Corp., Forhouse Corp., Light House Tech, SiPix Imaging, Lextar Electronics Corp. BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, Darwin Precisions Ltd, Raydium Semiconductor Corporation, Cando Corporation şi Wellypower Co., Lt

 

Fotografii de înaltă rezoluţie pot fi descărcate de la:

http://www.benq.com/products/LCD/?product=1653&page=gallery