Pentru a avea acces la muzică cât mai simplu posibil

Beoremote Halo: ai acces la muzica preferată printr-o singură atingere

CUMPARA ONLINE

Beoremote Halo

Check availability with your country manager

 noua telecomandă Bang & Olufsen redă muzica, podcast-urile și posturile de radio preferate cu o singură atingere1.

 

Un produs binevenit în portofoliul de boxe high-end Bang & Olufsen, Beoremote Halo este simultan o telecomandă extrem de funcțională și un obiect sculptural în sine. Un inel fabricat din aluminiu, care pare să plutească în aer, înconjoară o consolă discretă; poate fi montat pe perete ca o piesă de artă sau poate fi plasat oriunde, permițând utilizatorilor să deplaseze produsul prin toată casa. Când vă apropiați de Beoremote Halo, ecranul de afișare se luminează, permițând utilizatorului să aleagă muzica sau radioul preferat. Controlul volumului oferă o experiență tactilă de lux, unde inelul din aluminiu solid oferă feedback subtil haptic pe măsură ce volumul crește sau scade.

Access ușor la muzica preferată

Beoremote Halo vine cu patru butoane favorite, permițând utilizatorilor să acceseze muzica preferată printr-o simplă atingere. Această abordare de a avea access la muzică printr-o singură atingere a constituit nucleul ADN-ului Bang & Olufsen de mai bine de 80 de ani. Butoanele favorite permit, de asemenea, utilizatorilor să comute fără probleme între TuneIn, Spotify sau Deezer. Afișajul identifică în mod clar conținutul redat și afișează, de asemenea, o listă de dispozitive conectate, permițând utilizatorilor să controleze experiența multiroom. Pentru a opri toată muzica din casă, utilizatorii trebuie să țină apăsat butonul de așteptare.

„Ar trebui să fie la fel de ușor să accesați muzica precum este să aprindeți luminile. Așadar, am dorit să le oferim clienților noștri un dispozitiv plăcut și accesibil, astfel încât aceștia să poată porni cu ușurință muzica în casă, fără a folosi smartphone-urile”, spune Bang & Olufsen SVP of Product Management Christoffer Poulsen.

Disponibilitate

Beoremote Halo va fi disponibilă în țările ASBIS începând cu 24 septembrie. Pentru mai multe informații, vă rugăm contactați reprezentanții ASBIS .

DESPRE BANG & OLUFSEN

Bang & Olufsen este un brand audio audio de lux global, fondat în 1925 în Struer, Danemarca, de Peter Bang și Svend Olufsen a căror devotament și viziune rămân temelia companiei.Moștenirea bogată construită în jurul hotărârii neobosite de a crea produse care împing granițele tehnologiei audio continuă să plaseze compania în fruntea inovației audio.
Astăzi, fiecare produs Bang & Olufsen este îcaracterizat de combinația unică de sunet incredibil de clar, design atemporal și măiestrie inegalabilă.
Produsele audio inovatoare și progresive ale companiei sunt vândute în întreaga lume în magazinele monobrand Bang & Olufsen, online și în magazine multibrand. Compania are aproximativ 900 de angajați  și operează pe mai mult de 70 de piețe.Acțiunile lui Bang & Olufsen sunt listate la Nasdaq Copenhagen A / S.Pentru mai multe informații, vizitați și site-ul web al companiei la www.bang-olufsen.com

1 Activat de Beosound Core: un mic hub de streaming care poate fi achiziționat separat.