MX Anywhere 3 îmbunătățește fluxul și spațiul de lucru

Super performanță și viteză maximă oricând și oriunde, cu cel mai avansat mouse compact Logitech

CUMPARA ONLINE

MX Anywhere 3

 

Logitech (SIX: LOGN) (NASDAQ: LOGI) anunță noul MX Anywhere 3 and MX Anywhere 3 for Mac mouși compacti fără fir, concepuți pentru creatori profesioniști, dezvoltatori de aplicații și oricine caută performanță, portabilitate și confort oriunde trebuie să lucreze. Mouse-ul este construit pentru a fi utilizat pentru orice suprafață, inclusiv sticlă, funcționând la fel de bine în spații de lucru variate din casă sau din birou. Cu rotița MagSpeed de generație următoare, MX Anywhere 3 derulează în liniște până la 1.000 de linii pe secundă și se schimbă automat între modul cu clichet și modul hiper-rapid, oferindu-vă cea mai mare precizie de care e capabil un mouse compact.”

MX Anywhere 3 , cel mai nou produs al gamei premium de produse MX, este conceput special pentru a crea,și lucra cu viteza gândului, astfel încât să puteți lucra perfect orice aveți nevoie”, a spus Delphine Donne-Crock, director general creativitate și productivitate la Logitech. „Conceput pentru a-ți îmbunătăți fluxul de lucru oricând și oriunde trebuie să fii productiv, MX Anywhere 3 este confortabil și se potrivește bine pentru mâini mai mici.”

Caracteristici cheie:

·          MagSpeed Magnetic Scrolling

·          Precizie incredibil de mare pe orice suprafață

·          Portabilitate

·          Design ergonomic și formă inclusivă

·          Multi-SO

·          Profiluri specifice aplicațiilor și personalizarea butoanelor

 Compatibilitate

MX Anywhere 3 funcționează cu Windows®, macOS, iPadOS, ChromeOS și Linux. MX Anywhere 3 pentru Mac este optimizat pentru macOS, este compatibil cu iPad și include un cablu de încărcare USB-C la USB-C pentru Mac.

Disponibilitate

Logitech MX Anywhere 3 și MX Anywhere 3 pentru Mac vor fi disponibile la ASBIS la începutul lunii octombrie 2020.

>>Logitech MX Anywhere 3

  Despre Logitech

Logitech G, brand Logitech International, este liderul global în echipamente de jocuri pentru computere și console. Logitech G oferă jucătorilor de toate nivelurile tastaturi, mouși, căști, mousepad-uri și produse de simulare zbor – cu design inovator, tehnologii avansate și o pasiune profundă pentru jocuri. Fondată în 1981 și cu sediul în Lausanne, Elveția, Logitech International este o companie publică elvețiană listată pe SIX Swiss Exchange (LOGN) și Nasdaq Global Select Market (LOGI). Mai multe informații despre Logitech G pe logitechG.com,  company blog sau @LogitechG.Logitech și alte mărci Logitech sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Logitech Europe S.A. și / sau filialele sale din S.U.A. și alte țări. Toate celelalte mărci comerciale sunt proprietatea proprietarilor respectivi. Pentru mai multe informații despre Logitech și produsele sale, vizitați site-ul web al companiei logitech.com.