Canyon lanseaza noul sau site corporativ si anunta ziua Canyon la magazinele partenerilor locali

Amsterdam (Olanda), 15 mai 2007 – Canyon, una dintre marcile de pe piata electronicelor de consum si a perifericelor IT cu cea mai spectaculoasa dezvoltare, a anuntat lansarea unei versiuni complet noi a site-ului corporativ Canyon. Noul site este disponibil la acelasi URL www.canyon-tech.com. La 15 mai 2007 se va sarbatori Ziua Canyon la magazinele partenerilor locali din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.

Site-ul prezinta numeroase detalii noi, inclusiv o noua grafica si functii noi precum si o sectiune de navigare usoara care ajuta utilizatorii sa acceseze rapid si cu usurinta gama completa de resurse Canyon. Noul site prezinta introduce marca Canyon intr-un mod plin de culoare si ofera informatii complete despre portofoliul de produse, operatiile pe care acesta le desfasoara, despre beneficiile de care se pot bucura clientii, despre programele de marketing si despre oportunitatile de dezvoltare a carierei.

Noile canale dedicate ofera noi informatii despre dezvoltarile companiei, cele mai recent lansate produse, precum si scurte descrieri despre produse din diverse tari traduse in limba engleza. Site-ul revizuit contine link-uri directe catre partenerii Canyon din tarile din Europa, Orientul Mijlociu si Africa. Exista o optiune de afisare separata a distribuitorilor, revanzatorilor, retailerilor si e-tailerilor.

Cu toate acestea, principalul punct de atractie al noului site este catalogul de produse aproape complet refacut si imbogatit, care are drept scop oferirea unui maximum de beneficii clientilor. Catalogul a fost impartit in grupuri functionale pentru a facilita cautarea produselor. Noul catalog contine fotografii, descrieri, specificatii ale produselor, precum si software downloadabil pentru produse. De asemenea, fiecare pagina a produselor va contine link-uri catre toate informatiile referitoare la produs, precum stiri, descrieri, teste si comunicate de presa.

O alta caracteristica imbunatatita a site-ului este linia de feedback a clientului care incurajeaza comentariile consumatorilor si sugestiile privind noul site si produsele Canyon.

Pentru a sarbatori lansarea noului site, 15 mai a fost declarata Ziua Canyon. Aceasta zi va fi marcata de evenimente promotionale spectaculoase. Lista de distribuitori oficiali Canyon care au confirmat participarea la evenimentele promotionale se afla la www.canyon-tech.com

Despre Canyon

Canyon este una dintre marcile din domeniul electronicelor de consum cu cea mai spectaculoasa dezvoltare. Compania are peste 150 de produse si patru linii de productie: Regular, Sportsline, Platinum si pachetele Value. Tehnologia Canyon a luat fiinta in 2000 in Beaverton, Oregon, SUA si isi are sediul central din Europa in Amsterdam.