Creșteți viteza wireless cu Ubiquiti și ASBIS

Creșteți viteza wireless cu Ubiquiti și ASBIS

Noua linie de produse de tehnologii de rețea de la Ubiquiti este disponibilă prin ASBIS în peste 25 de țări.

ASBIS Group (WSE: ASB), companie IT de top specializată în distribuția și dezvoltarea de produse, soluții și servicii cu valoare adăugată în domeniul IT, IoT și robotică pentru piețele din Europa, Orientul Mijlociu, Asia Centrală și Africa, are plăcerea de a anunța extinderea liniei de produse Ubiquiti, liderul mondial în sisteme WiFi gestionate. Acum, peste 20 de articole din 5 categorii de produse de la Ubiquiti sunt disponibile pentru comenzi în peste 25 de țări.

Ubiquiti a prezentat simultan 22 de soluții noi în 5 categorii de produse:

  • Consolele OS, oferă funcții de acces la distanță, gestionare și înregistrare.  
  • UniFi Protect, o platformă de camere în continuă evoluție, bazată pe inteligență artificială, capabilă să înregistreze clipuri video de înaltă calitate pentru stocare locală.
  • UniFi Access, un sistem de control al accesului de ultimă generație, cu cititoare de acces moderne cu ecran tactil, video în direct și suport pentru acreditări prin aplicații mobile.
  • UISP, o nouă generație de echipamente de rețea gestionate în cloud care moștenește performanța ridicată, fiabilitatea și ușurința de configurare de la familia EdgeMax.
  • WiFi.

Categoria WiFi include elemente noi: U6-Enterprise-IW; UBB-XG și U6+. Unifi U6+ este cel mai recent hotspot Wi-Fi 6 dual-band de la Ubiquiti. U6+ este aproape un analog complet al U6 Lite, dar cu performanțe mai mari și suport pentru WiFi 6 în bandă dublă.

Specificații tehnice:

  • Acoperire de 140 m²
  • 300+ dispozitive conectate
  • WiFi6 (2×2 MIMO)
  • Alimentat prin PoE

Despre Ubiquiti 

Ubiquiti se concentrează pe democratizarea tehnologiei de rețea la scară globală – livrările agregate de aproape 85 de milioane de dispozitive joacă un rol cheie în crearea infrastructurii de rețea în peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume. Produsele noastre profesionale de rețea sunt alimentate de platformele noastre software UNMS și UniFi pentru a oferi acces distribuit de mare capacitate la Internet și, respectiv, gestionare unificată a tehnologiei informației.Ubiquiti, sigla U, UBNT, airMAX, airFiber, mFi, EdgeMAX, UniFi, UNMS, AmpliFi și UFiber sunt mărci comerciale înregistrate sau mărci comerciale ale Ubiquiti Networks, Inc. în Statele Unite și în alte țări. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.ui.com.