ASBIS a câștigat statutul de Elite de la Ubiquiti

ASBIS a atins cel mai înalt nivel și a câștigat statutul Elite de la Ubiquiti

ASBIS a atins cel mai înalt nivel de parteneriat și a primit statutul Elite de la Ubiquiti, lider global în sisteme WiFi și infrastructură de rețea. Această recunoaștere este rezultatul cooperării fructuoase a companiei ASBIS și al eficienței ridicate ca distribuitor.

ASBIS Group (WSE: ASB), companie IT de top specializată în distribuția și dezvoltarea de produse, soluții și servicii cu valoare adăugată în domeniul IT, IoT și robotică pentru piețele din Europa, Orientul Mijlociu, Asia Centrală și Africa, a atins cel mai înalt nivel de eficiență a distribuției acordat de Ubiquiti, liderul mondial în gestionarea sistemelor WiFi și infrastructurii de rețea.

ASBIS and Ubiquiti have had a successful partnership for the past 9 years, starting in 2014. During this time, there have been numerous milestones achieved, including but not limited to:

ASBIS și Ubiquiti au avut un parteneriat de succes în ultimii 9 ani, începând din 2014. În acest timp, au fost atinse numeroase etape, incluzînd, dar fără a se limita la:

  1. ASBIS este unul dintre cei mai mari distribuitori Ubiquiti din regiunea EMEA.
  2. În cadrul portofoliului de rețele ASBIS, Ubiquiti este producătorul lider în ceea ce privește volumul vânzărilor.
  3. Clienții ASBIS au arătat un mare interes față de soluțiile gestionate la cheie de către Ubiquiti, atât wireless cât și wired, rezultând vânzări record.
  4. ASBIS a adunat o echipă de experți de top în produsele Ubiquiti pentru a oferi clienților săi cele mai bune servicii posibile.

„Suntem absolut încântați că am atins statutul de Elite ca distribuitor, ceea ce este o reflectare fidelă a eficienței și eficacității noastre neclintite. Dorim să-i mulțumim din inimă lui Ubiquity pentru că ne-a recunoscut munca grea și ne-a acordat această onoare distinsă. Această realizare este o dovadă a angajamentului nostru față de creștere, motivându-ne să facem eforturi și mai mari”, – a declarat Vadem Ilyasov, Business Development Manager la ASBIS.