Routerul all-in-one D-Link® Wireless N DIR-685 a castigat premiul Good Design pe anul 2009

Bucureşti, 12 Octombrie 2009D-Link, furnizor de soluţii complete de networking pentru utilizatori individuali şi companii, anunţă astăzi că Organizaţia Japan Industrial Design Promotion, a acordat premiul Good Design pe anul 2009 pentru routerul DIR-685 de la

        CUMPARATI

D-Link (distincţia G-Mark) la categoria “Network / Home Computers şi Periferice”.

DIR-685, recent lansat şi disponibil şi în România, este primul router Wireless N de home networking care este şi switch gigabit, print server, NAS având ramă foto încorporată. În plus, acest router all-in-one prezintă tehnologie Green, cu caracteristici ce diminuează consumul de energie şi protejează mediul.

Suntem onoraţi că ni s-a acordat această distincţie pentru design excepţional”, declară Bogdan Mihalcea, Country Sales Manager D-Link România. „Aceasta reflectă o dată în plus implicarea şi dorinţa noastră de a înţelege şi satisface nevoile clienţilor noştri, prin crearea unui design inovator şi practic în acelaşi timp”.

Premiul Good Design (distincţia G-Mark), împreună cu premiile déjà acordate de către iF şi red dot, reprezintă unul dintre cele mai renumite premii care se acordă pentru design în industria de specialitate. Competiţia a început din 22 Aprilie şi s-au înscris 2.952 aplicaţii din întreaga lume. După primele două etape, 1.034 obiecte au primit premii pentru Good Design. DIR-685 este unul dintre cele 283 produse din categoria Network/Home Computers şi Periferice care au primit Good Design Award pentru 2009.

Rezultatele finale ale competiţiei Good Design Award au fost anunţate pe 1 Octombrie 2009. În calitate de beneficiar al distincţiei, D-Link poate utiliza logo-ul Good Design pe produsele DIR-685, şi va fi publicat în „Catalogul Anual al Premiilor Good Design 2009 – 2010”.

*       *       *

Despre Premiile Good Design:
Premiile Good Design au luat fiinţă în Japonia în anul 1957 şi se acordă, de mai bine de 50 de ani, pentru design-uri excepţionale. Sunt premiate variate domenii, de la design de produse, design de comunicare, mediu şi arhitectură, până la design experimental în noi domenii de activitate. Premiile acestea guvernează universul actual în materie de design.

Despre D-Link:

Sărbătorind 23 de ani de "reţele construite pentru oameni", D-Link a evoluat, devenind un designer, developer şi producător mondial de produse pentru reţele, aplicaţii cu lăţime mare de bandă, electronice digitale şi comunicare de voce şi date, cu o valoare de un miliard de dolari. 21% din toate switching port-urile LAN, la nivel mondial, sunt fabricate de D-Link, iar acest procent este depăşit doar de Cisco. Soluţiile companiei sunt ideale pentru mediile din locuinţa digitală, întreprinderile mici şi mijlocii (IMM-uri) şi marile companii. D-Link a fost recent inclusă în ‘Info Tech 100’ realizat de BusinessWeek Magazine, o listă cu cele mai bune companii de IT.

În Europa, D-Link are 20 de birouri, sediul său central fiind la Londra. Regiunea reprezintă un element strategic de maximă importanţă pentru companie, generând o treime din veniturile sale la nivel mondial. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.dlink.co.uk