S-a lansat site-ul www.dlink.ro !

www.dlink.ro este adresat tuturor clienţilor interesaţi de portofoliul de produse al companiei precum şi reţelei de parteneri D-Link din România, care acum vor avea cu toţii o imagine

        CUMPARATI

mai clară asupra întregii game de produse oferite de D-Link.

Bogdan Mihalcea, Country Manager D-Link România, declară că:

"Avem deosebita plăcere să anunţăm lansarea platformei localizate în România. După o prezenţă constantă pe piaţa locală, de peste 6 ani, punem la dispoziţia clienţilor noştri o unealtă extrem de puternică şi utilă în alegerea produselor sau soluţiilor adecvate cerinţelor specifice fiecăruia. Interfaţa utilizată este prietenoasă, toate produsele sunt descrise detaliat din punct de vedere tehnic şi funcţional, iar clienţii pot găsi, de asemenea, descrieri de soluţii complete şi avantajele implementării lor.

Sperăm ca de noua platformă să beneficieze din plin şi partenerii noştri locali care vor putea accesa acum în mod direct multe din resursele D-Link de marketing, RMA, etc.

Lansarea platformei este numai o parte din investitiiile D-Link din România de anul acesta, compania fiind intens preocupată de promovarea noilor tehnologii de acces la Internet. În 2009, în ciuda crizei economice ce a afectat semnificativ vânzările IT&C la nivel local, compania D-Link a încheiat exerciţiul financiar cu un avans de 30% al vânzărilor totale la nivel de România, semnalul pozitiv trimis de reprezenţa locală încurajând continuarea investiţiilor." 

Iată o scurtă descriere a secţiunilor de pe site-ul www.dlink.ro :

Ø  Portofoliul de produse D-Link destinate segmentului consumer dar şi celui de business, structurat pe categorii distincte de echipamente: routere, access point-uri şi modemuri, switch-uri, dispozitive de stocare, IP surveillance, print servere, adaptoare de reţea, Powerline şi alte dispozitive de reţea;

Ø  Ghiduri D-Link de rezolvare a diverselor probleme cu care se confruntă utilizatorii, de exemplu: cum să conectăm la Internet mai multe calculatoare, ce este de făcut dacă reţeaua wireless nu are acoperire în întreaga locuinţă, cum ne putem conecta de acasă la reţeaua de la birou şi multe altele;

Ø  Pagina de suport tehnic este deosebit de importantă pentru partenerii D-Link, aceasta având rolul de a oferi suport online conţinând cele mai noi versiuni de firmware, ghiduri de instalare şi alte aspecte utile.

Va invităm să accesaţi www.dlink.ro pentru a vă familiariza cu produsele noastre şi pentru a parcurge informaţii extrem de utile dumneavoastră şi afacerii dumneavoastră!

*       *       *

Despre D-Link:

Sărbătorind 23 de ani de "reţele construite pentru oameni", D-Link a evoluat, devenind un designer, developer şi producător mondial de produse pentru reţele, aplicaţii cu lăţime mare de bandă, electronice digitale şi comunicare de voce şi date, cu o valoare de un miliard de dolari. 21% din toate switching port-urile LAN, la nivel mondial, sunt fabricate de D-Link, iar acest procent este depăşit doar de Cisco. Soluţiile companiei sunt ideale pentru mediile din locuinţa digitală, întreprinderile mici şi mijlocii (IMM-uri) şi marile companii. D-Link a fost recent inclusă în ‘Info Tech 100’ realizat de BusinessWeek Magazine, o listă cu cele mai bune companii de IT.

În Europa, D-Link are 20 de birouri, sediul său central fiind la Londra. Regiunea reprezintă un element strategic de maximă importanţă pentru companie, generând o treime din veniturile sale la nivel mondial. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.dlink.ro.