Prestigio actualizează oferta produselor de stocare mobilă odată cu lansarea Data Safe şi Pocket Drive restilizate

Prestigio Europe spol. s r.o. a lansat versiunile restilizate ale cunoscutelor produse pentru stocare externă Data Safe şi Pocket Drive .  Acestea vor fi disponibile de la începutul lunii iulie în magazinele partenerilor Prestigio  din Europa Centrală şi de Est, din Orientul Mijlociu şi din Africa de Nord.

Prestigio Data Safe I este succesorul atrăgător al originalului şi premiatului Prestigio Data Safe.   Acesta trasează un echilibru perfect între calitate, stil şi preţ.   Această unitate de hard mobilă oferă o fiabilitate şi o eleganţă superbă.  Sigur va face utilizatorii să iasă în evidenţă datorită carcasei sale acoperite cu piele.

Prestigio Data Safe I se deosebeşte printr-un strat de acoperire clasic din piele neagră sau maro, carcasă subţire şi uşoară, grad ridicat de rezistenţă, fiabilitate, utilizare simplă.  Acest dispozitiv este perfect pentru toate tipurile de utilizatori care doresc să pună accentul pe eleganţa stilului de îmbrăcăminte şi să transfere cantităţi importante de date.  Pachetul produsului include o carcasă elegantă din piele pentru un transport comod. 
Prestigio Data Safe I este echipat cu o unitate HDD SATA de 2.5” şi poate stoca până la 200 GB de date, însă există versiuni mai atractive din punct de vedere financiar cu o capacitate de stocare de 40, 60, 80, 100, 120 şi 160 GB.  Utilizarea Prestigio Data Safe I este incredibil de uşoară – tot ce trebuie să faceţi este să cuplaţi cablul USB în port şi să vă bucuraţi de conexiune de mare viteză.

Un alt dispozitiv mobil recent introdus este Prestigio Pocket Drive II, modelul de ultimă generaţie care îşi înlocuieşte predecesorul, Pocket Drive.  Acesta este un dispozitiv de stocare elegant, incredibil de subţire, realizat pe baza unei unităţi mobile de hard disc PATA cu o interfaţă USB 2.0 şi o capacitate de până la 80 GB.  Este disponibil în variante de piele maro şi neagră şi este prevăzut cu o carcasă din piele. Acest dispozitiv ultra-compact de stocare reprezintă tehnologia şi designul de ultimă generaţie care pot fi achiziţionate în prezent de pe piaţă. El completează perfect stilul de viaţă al oamenilor moderni care sunt atenţi la toate detaliile aspectului lor ultra-elegant.

Noul Pocket Drive II este format dint-o carcasă extrem de subţire care măsoară doar 62x101x12 şi aproape greutatea unei pene (110 grame), devenind dispozitivul ideal de stocare pentru persoane care trebuie să lucreze din mers sau care doresc să simtă că datele sunt pregătite şi sunt disponibile imediat, practic, în buzunarul lor. De asemenea, produsul este ideal pentru persoanele care merg în concediu şi care acum pot lua cu ele, oriunde merg, informaţiile preferate stocate digital (fişiere, fotografii, filme, muzică). Pocket Drive este un dispozitiv Plug & Play veritabil – trebuie doar să-l conectaţi la portul USB al celui mai apropiat calculator şi datele devin disponibile imediat, fără să mai fie nevoie de instalarea unor programe software. 

Martin Zeman, Director de Vânzări şi Marketing la Prestigio, Europa Centrală şi de Est, a precizat „Noul Pocket Drive II nu este doar o unitate portabilă.  Este exact ceea ce trebuie să fie un dispozitiv mobil de stocare – dimensiuni reduse, foarte uşor, cu o capacitate de stocare uriaşă, cu un design robust, alimentat prin USB şi fără să necesite cabluri suplimentare.  Acesta este destul de mic pentru a încăpea în buzunarul de la cămaşă, însă suficient de mare pentru a asigura datele şi fotografiile afacerii tale, şi pentru a transporta o bibliotecă de cântece şi filme oricând, oriunde .”