Prestigio introduce pe piaţă un monitor LCD de 15,4 inch ultramodern cu ecran lat

Prestigio Europe spol. s r.o. a anunţat lansarea unui nou monitor LCD Prestigio P3154 de 15,4 inch, cu ecran lat.  Noul produs va fi disponibil imediat la magazinele partenerilor Prestigio din Europa Centrală şi de Est, Orientul Mijlociu şi Africa.

Monitorul LCD P3154  este un monitor LCD de 15,4 inch cu ecran lat şi cu un design ultramodern, o ergonomie şi o calitate a imaginii mai mult decât impresionantă.  Panoul tip Glare WXGA  a monitorului oferă o imagine foarte clară, realistă şi, în acelaşi timp, intensifică designul hi-tech al unităţii.   Monitorul este proiectat pentru o activitate de birou eficientă, ajutând în acelaşi timp la îmbunătăţirea imaginii companiei. 

Acest monitor LCD ultramodern  asigură un câmp de vizibilitate mai mare, în care pot încăpea mai multe date vizuale fără să mai fie nevoie de derulare, în comparaţie cu un ecran normal de 15 inch.  Aşadar, el poate fi recomandat acelor profesionişti care au nevoie de o mijloc mai comod pentru procesarea datelor de dimensiuni mai mari, cum ar fi foi de calcul tabelar, imagini mari etc.

Unitatea este formată dintr-un panou ultra-subţire de culoare gri închis, un suport elegant şi foarte stabil care economiseşte spaţiul, butoane de control lucioase şi, opţional, 2 difuzoare stereo de 2W integrate.   Ecranul poate fi mutat sau transportat cu o foarte mare uşurinţă datorită greutăţii incredibil de mici, cântărind doar 2 kilograme.  Designul atractiv al monitorului îl transformă într-un element de întâmpinare în interiorul oricărui birou modern, în timp de consumul foarte scăzut de curent reduce drastic costurile de utilizare din partea corporaţiei.