Kingston Technology îmbunătăţeşte viteza şi capacitatea modulelor de memorie HyperX DDR3 Triple Channel de 2GHz

Bucureşti, 15 ianuarie 2008 — Kingston Technology Company, Inc., liderul mondial independent în produse de memorie, anunţă lansarea unei versiuni cu latenţă ultra-joasă (ULL) a unităţii de memorie HyperX® DDR3 de 2GHz. Noua unitate de memorie HyperX de 2GHz este disponibilă imediat în kituri de 6GB şi 3GB şi funcţionează la o latenţă joasă de CL 8, pentru performanţe superioare pe platformele Core i7 şi X58.

“După lansarea primelor kit-uri de memorii triple channel de 2GHz în luna octombrie 2008, Kingston le oferă jucătorilor entuziaşti şi pasionaţilor de tehnologiile IT noi posibilităţi de utilizare a echipamentelor, odată cu introducerea unei noi generaţii de kit-uri HyperX de 2GHz,” a declarat Mark Tekunoff, Senior Technology Manager, Kingston. “Noile kit-uri triple channel cu latenţe ultra-joase beneficiază de disipatoarele de căldură din seria HyperX T1. Modulele de memorie folosesc tehnologia HyperX Thermal Xchange (HTX) pentru optimizarea funcţionalităţii sistemului la 1,65 volţi pe plăcile de bază bazate pe Core i7 concepute pentru performanţe înalte.”

Kit-urile de 2GHz ULL vin în completarea familiei de module de memorie HyperX cu disipatoare de căldură înalte T1. Seria variază de la kit-uri de DDR2-800MHz de 2GB, până la DDR3-2000MHz de 6GB. Memoriile Kingston HyperX beneficiază de o garanţie pe durata de viaţă. Pentru informaţii detaliate, vă rugăm să vizitaţi site-ul Kingston la www.kingston.com/europe .

 

 

Despre Kingston Technology

Kingston Technology Europe Ltd este cel mai mare producător independent de memorii. Kingston proiectează, produce şi distribuie module de memorii pentru desktop-uri, laptop-uri, servere, imprimante, memorii flash pentru PDA-uri, telefoane mobile, camere foto digitale, playere MP3. Prin reţeaua globală de subsidiare şi filiale, Kingston deţine fabrici de producţie în California, Malaysia, Taiwan, China şi reprezentanţe de vânzări în Statele Unite, Europa, Rusia, Turcia, Ucraina, Australia, Noua Zeelandă, India, Taiwan, China şi America Latină. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm să vizitaţi www.kingston.com/europe.

Kingston şi logo-ul Kingston sunt mărci înregistrate ale Kingston Technology Corporation. Toate drepturile rezervate. Celelalate mărci pot aparţine proprietarilor de drept.

 

            Cumpara Kingston online cu ajutorul ASBIS B2B