Noile căşti Canyon – colorate, la modă, tip cască internă

CANYON’s white and orange earbuds, the CNR-EP3 will be available in a wider range of color schemesPopularele căşti interne CANYON alb cu portocaliu CNR-EP3 vor fi disponibile într-o gamă mai largă de culori. Începând din ianuarie 2009, vor exista şi opţiunile roz, albastru şi verde, pentru a corespunde stilului fiecăruia.

Aceste căşti tip cască internă combină modelul nou şi atractiv cu funcţionalitatea. Oferă o înaltă calitate a sunetului, iar învelişul din silicon asigură adaptarea uşoară şi confortabilă. Pentru a evita un ghem de fire la purtare, fiecare cască este prevăzută cu un toc de culoare asortată, pentru comoditate.

Şi, la fel ca toate produsele CANYON, noile căşti interne colorate sunt disponibile la un preţ foarte competitiv. (Preţ de vânzare cu amănuntul recomandat: 12,99 USD)

Alegeţi-vă culoarea!

CANYON’s white and orange earbuds, the CNR-EP3 will be available in a wider range of color schemes

    CNR-EP5 – Albastru                                       CNR-EP6 – Verde                             CNR-EP3 – Portocaliu                      CNR-EP4 – Roz                               

Pentru alte produse CANYON, vizitaţi MAGAZINUL nostru B2B online.

 

Despre CANYON
CANYON este o marcă pentru moduri de viaţă exuberante, tinereşti şi dinamice care se străduieşte să vă facă viaţa mai confortabilă, oferind o gamă largă de produse electronice legate de domeniul IT şi periferice pentru computere practice, uşor de utilizat şi la preţuri accesibile tuturor. Gama noastră de produse este proiectată cu efortul de a oferi modele frumoase şi elegante la preţuri competitive, fără a face rabat de la calitate. Fondată în 2003, CANYON este una din mărcile cu cele mai mari creşteri în domeniu din Asia, Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.