GDDR4 SPOREŞTE PERFORMANŢELE PENTRU SAPPHIRE HD 4670

 

SAPPHIRE Technology, cel mai mare producător şi distribuitor de soluţii grafice AMD/ATI oferă acum o nouă versiune a SAPPHIRE HD 4670 echipată cu memorie GDDR4 – aducând noi niveluri de performanţă pentru entuziaştii sensibili la preţ.

Noua SAPPHIRE HD 4670 GDDR4 a fost proiectată de către SAPPHIRE pentru a aduce niveluri de performanţă asociate până acum cu segmentul high end, în segmentul mainstream. Cu ajutorul celor 320 unităţi de procesare stream şi cei 512 MB DDR4, SAPPHIRE HD 4670 GDDR4 este în acest moment cel mai bun produs din clasa sa. Viteza nucleului de 750MHz şi cea a memoriilor, 1100MHz (2.2GHz efectivi), transformă această placă în cea mai rapidă versiune HD 4670 disponibilă. Placa este răcită de un coler ce integrează un ventilator de mari dimensiuni pentru a menţine nivelul de zgomot foarte scăzut (<20dBA).

Seria SAPPHIRE HD 4670 foloseşte interfaţa PCI-Express Gen2, şi deţine doi conectori pentru cabluri CrossFireX, permiţând folosirea simultană a două sau mai multe plăci grafice instalate pe o placă de bază compatibilă CrossFireX pentru o performanţă şi mai ridicată. Seria utilizează puternica arhitectură grafică de la ATI, divizia AMD, încorporând unităţi de procesare multi-scop şi o arhitectură avansată pentru managementul memoriei. Cu ajutorul celor mai recente drivere acest produs oferă suport de procesare ATI Stream pentru aplicaţiile compatibile.

Plăcile grafice SAPPHIRE din noua serie HD 4600 integrează ultima tehnologie ATI Avivo™ HD pentru un mod de afişare video mult îmbunătăţit şi o nouă generaţie UVD (Unified Video decoder) care ajută la reducerea considerabilă a utilizării microprocesorului şi oferă o decodare cursivă a conţinutului Blu-ray™ şi HD DVD atât pentru codecurile VC-1 şi H.264, cât şi pentru fişierele Mpeg. Bracket-ul plăcii grafice adăposteşte trei tipuri de ieşiri – DVI, VGA şi HDMI – permiţând o conexiune directă spre multe tipuri de display-uri. De asemenea este oferit suport pentru afişarea simultană pe două display-uri.

Plăcile grafice din seria SAPPHIRE HD 4000 sunt certificate Microsoft Windows Vista™ Premium şi sunt suportate de către suita software ATI Catalyst®, oferind utilizatorilor acces continuu la actualizări software pentru performanţă, stabilitate şi funcţii adiţionale. Asemenea generaţiei precedente, aceste plăci grafice oferă suport DirectX10.1 pentru o performanţă de randare sporită şi efecte de lumină îmbunătăţite.

Despre Sapphire

Sapphire Tehology este unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa acoperind un market share important în vânzările de plăci grafice destinate platformelor PC. De asemenea plăcile de bază produse sub marca Sapphire benecifiază de noile chipset-uri ATI şi se încadrează ca segment de adresabilitate unui public foarte pretenţios din punct de vedere al performanţelor.

 

            Cumpara Sapphire online cu ajutorul ASBIS B2B