Modelul 800P se alătură modelului Intel® Optane ™ SSD 900P

Furnizarea tehnologiei Intel Optane catre Mainstream Client System

Modelul 800P se alătură modelului Intel® Optane ™ SSD 900P, conceput pentru entuziaști și utilizatori profesioniști, și memoria Intel Optane, sunt o soluție de accelerare pentru stocarea mai lentă, cum ar fi unitățile HDD și SSD-urile SATA. Tehnologia Intel Optane oferă o combinație de neegalat cu performanță ridicată, latență scăzută, calitate ridicată a serviciilor și durabilitate.

Intel Optane SSD 800P permite un boot rapid, o viteză rapidă de încărcare a aplicațiilor și functionalitati multiple. Este ideal pentru utilizare ca un SSD autonom, într-o configurație duală sau într-o configurație cu multiple SSD RAID (bazată pe PCH sau CPU), oferind utilizatorilor performanță și flexibilitate.

Unitatea suporta functionarea la putere redusă, permițându-i operarea în dispozitive precum laptopuri și dispozitive de 2 în 1, dar și in sisteme desktop. Modelul 800P excelează cu sarcini aleatorii de incarcare joasa unde se desfășoară cea mai mare parte a activității clientului și oferă o reacție și o performanță fără compromisuri. Modelul 800P este disponibil în capacități de 58GB și 118GB în formatul M.2 2280 utilizând o interfață NVMe PCIe 3.0 x2.

 

Pentru a afla mai multe despre tehnologia Intel® Optane ™ pentru Client System, vizitați pagina Intel SSD.