Lider mondial in furnizarea solutiilor pentru PC-uri cele mai sigure si cu cele mai extinse posibilitati de management

Produsele din noul portofoliu Dell commercial asigura mai multa productivitate cu echipamente mai mici si mai subtiri

Noile produse includ: laptop-ul 2-in-1 detasabil Latitude Seria 7000, laptop-urile Latitude Seriile 3000 si 5000, Micro-desktop-urile OptiPlex 9020 si 3020, monitoarele Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K si Dell 55. Disponibilitatea acestora la ASBIS Romania va fi comunicata ulterior.

  • Produsele din noul portofoliu Latitude asigura productivitate, securitate si posibilitati de management. 
  • OptiPlex Micro asigura o economie de spatiu, fiind desktop-ul Dell cu cele mai mici dimensiuni, extreme de versatil. 
  • Noile monitoare Dell asigura o redare de o claritate impresionanta. 

“Dell intelege complexitatea faptului ca trebuie asigurata o gama larga de dispozitive necesare mediului fortei de munca actuale, in continua evolutie." a precizat dl Kirk Schell, Vice-Presedinte si Director General al diviziei Commercial Client Solutions a Dell Corporation. “Noul nostru portofoliu permite firmelor de orice dimensiune sa beneficieze de formate inovative cu ajutorul carora salariatii lor sa isi atinga obiectivele cu o mare productivitate. Desi aceste dispozitive sunt mici si usoare precum cele din zona de consumer, aceste PC-uri de business beneficiaza de securitatea si posibilitatile de management la nivel de varf in industrie furnizate de catre Dell." 

Noul Latitudes asigura productivitate oriunde si oricand 

Noile modele adaugate familiei de PC-uri commercial Latitude raspund unei varietati de stiluri de munca si de situatii de utilizare. Noul Latitude 13 Seria 7000 este cel mai sigur dispozitiv 2-in-1 din lume ce combina conceptul de Ultrabook™ usor cu o tablet detasabila, totul intr-un dispozitiv puternic, fara compromisuri. Acest laptop dispune de un ecran de 13.3 inch, tastatura backlit certificata ISO si de functionalitatea de Instant Go, ce permite pornirea rapida din modul sleep, o caracteristica traditional oferita de smartphone-uri si tablete. Combinat cu Dell Mobile Office, o gama de accesorii special creata pentru acest dispozitiv – geanta, sleeve, power companion si universal dongle – laptop-ul 2-in-1 detasabil Latitude 13 Seria 7000 ofera profesionistilor ultra-mobili o productivitate de cel mai inalt nivel. 

Latitude 13 Seria 7000 2-in-1 – Click aici pentru a vizualiza lista completa de specificatii

Proiectat pentru a raspunde necesitatilor si bugetelor firmelor mici noile Latitude 14 si 15 din Seria 3000 ofera caracteristicile necesare unui laptop de business si asigura un echilibru intre mobilitate, productivitate si accesibilitate. Mai subtiri si mai usoare decat generatiile anterioare si dispunand de suport la nivel enterprise, noile modele din Seria 3000 beneficiaza de o durata mai mare a bateriei, tastatura rezistenta la lichide, spatiu de memorie de pana la 1TB si ecrane de 14 sau 15 inch cu optiune de touch.  

Latitude 14 Seria 3000 – Click aici pentru a vizualiza lista completa de specficatii
Latitude 15 Seria 3000 – Click aici pentru a vizualiza lista completa de specificatii

OptiPlex Micro: putere dincolo de ceea ce vezi 

Performanta este de departe cel mai important aspect pe care salariatii in cauta la un dispozitiv de la serviciu iar desktop-ul este inca cel mai popular echipament pentru salariatii din orice firma. Cu 67% mai mic decat cel mai mic desktop Dell si cu 5 optiuni diferite de montare, noile PC-uri Micro OptiPlex 9020 si 3020 asigura angajatilor puterea de calcul de care au nevoie si economia de spatiu utila in spatiile de lucru actuale, mai mici si specializate. Cel mai sigur si cu cele mai multe posibilitati de management, OptiPlex 9020 Micro este solutia ideala acolo unde spatiul este limitat si securitatea este o prioritate, iar OptiPlex 3020 Micro asigura performanta esentiala pentru afacere intr-un format compact. 

OptiPlex 3020 – Click aici pentru a vizualiza lista completa de specificatii
OptiPlex 9020 – Click aici pentru a vizualiza lista completa de specficatii 

Monitoare de top ce asigura o claritate vizuala impresionanta

Suita de monitoare de top de la Dell permite firmelor sa ofera solutii potrivite diverselor necesitati ale salariatilor. Noul monitor Dell 55 dispune de un ecran de 55 inch wide cu rezolutie Full HD si contrast 3000:1, permitand afisarea cu o claritate exceptionala a prezentarilor, schemelor si in cadrul video call-urilor. Alternativa la proiectoarele si televizoarele traditionale utilizate in sali de intalnire, putand functiona cu Dell Chromebox, monitorul Dell 55 se ajusteaza rapid si in mod automat pentru a se potrivi cu rezolutia PC-ului, permitand participantilor la intalnire sa se bucure de o redare full screen fara bataie de cap. 

Monitorul Dell UltraSharp 27 Ultra HD 5K este primul display din lume cu rezolutie Ultra HD 5K (5120 x 2880). Rezolutia Ultra HD 5K este de 4 ori rezolutia QHD si de 7 ori rezolutia Full HD, asigurand display-ului o performanta revolutionara, necesara persoanelor care au nevoie de cea mai inalta rezolutie posibila. Dell PremierColor si constructia anti-reflex/anti-murdarire, cu ecran edge-to-edge glass permit redarea la nivelul real al culorilor. Beneficiaza de o redare profunda cu 2 difuzoare integrate de 16W Harman Kardon. Pentru optimizarea productivitatii, acest monitor extrem de inovativ ofera pana la 6 porturi USB si 1 card reader pentru conectarea facila a unei game largi de periferice.