Cel mai ușor mod de a accesa informații despre produsele și soluțiile Dell

Catalogul Dell, ediția de vară, disponibil acum

New Catalogue

 

 

Descarcă aici cel mai nou catalog Dell și descoperă cele mai puternice modele de laptop-uri și desktop-uri, cele mai apreciate modele de monitoare, cele mai noi stații grafice, cele mai solide servere și multe altele!

Iată câteva noutăți:

  • Latitude 7400 2-in-1
    Dă ritm afacerilor cu noul Latitude 7400 2-in-1 având aplicația Dell ExpressSign-in și procesor Intel® Core™ i7 într-un șasiu incredibil de mic.
     
  • Noul Latitude 5300 – disponibil în curând
    Puternic și performant. Echipat cu cele mai noi procesoare Intel® 8th Generation până la i7 4-Core™ vPro™ pentru productivitate și securitate ridicate.
     
  • OptiPlex 7770 All-in-One – disponibil în curând
    Un all-in-one Dell cu ecran de 27" InfinityEdge ce suportă 4K, echipat cu procesor Intel® Core™ vPro™ și opțiuni Intel Unite®, construit pentru performanță. 
  • Noua serie Unity XT
    Produse storage NVMe-ready din gama medie ce oferă performanțe duble, reducerea datelor de până la 5 ori și căi multiple către cloud hibrid. Echipate cu procesoare Intel® Xeon®.
  • Optiplex 7070 Micro – disponibil în curând

Un desktop ultra compact cu opțiuni versatile de montare, echipat cu procesor Intel® Core™ i7 9th Gen și opțiuni Intel® Core™ vPro™ și Intel Unite® pentru creșterea productivității.

Pentru informații suplimentare contactează-ne la dell@asbis.ro.