Gama Inspiron – produse pentru fiecare

 

Indiferent daca clientii au nevoie de un dispozitiv de calcul mobil sau de un hub complet pentru divertismentul de acasa sub forma unui PC desktop cu forme rotunjite, compact, gama Inspiron are de oferit cateve ceva fiecaruia. Dar ceea ce este in comun tuturor este aspectul deosebit si tehnologia de ultima ora destinata satisfacerii necesitatilor de computing intensive.
 

Inspiron Zino: Transforma un televizor intr-un hub all-in-one pentru divertisment, cu posibilitati de adaugare optionala a unui drive all-in-one sau a unei placi grafice discrete.

Inspiron One: Un PC si un monitor multi-touch intr-un singur dispozitiv, Zino asigura o experienta vizuala deosebita la rezolutie full HD si beneficiaza de avantajele procesoarelor Intel Core i5 si a sistemului de operare Windows original.
 

Inspiron 15R (N5010): Construit pe baza procesoarelor Intel Core™ i3 si i5 si cu sistem de operare Windows® 7 Home Premium pe 64 biti original, acest laptop simplifica modul de partajare a fotografiilor, de planificare al vacantelor si multe altele.