Kaspersky PURE, votat produsul anului 2011

        CUMPARATI

 

Kaspersky PURE – suita de securitate integrată, care oferă protecţie completă utilizatorilor individuali şi reţelelor de mici dimensiuni – a fost votată „Produsul anului 2011” de către cititorii publicaţiei CHIP România, la categoria „Securitate”. Cu un procent de 38,9% din totalul voturilor, Kaspersky PURE s-a aflat la o distanţă considerabilă de suitele BitDefender Total Security 2011 şi ESET Smart Security 4, care au obţinut 20,2%, respectiv 14% din voturi. 

„Este pentru al treilea an consecutiv în care o suită Kaspersky Lab este votată de cititorii revistei CHIP ca fiind cel mai bun produs al anului”, a spus Costin Raiu, Director al Global Research and Analysis Team Kaspersky Lab, în timpul ceremoniei de decernare a premiilor.

„Până acum, Kaspersky Internet Security a fost soluţia care s-a impus, însă anul acesta atenţia s-a îndreptat către noul Kaspersky PURE, un adevărat aliat în lupta împotriva poluării digitale. Cu siguranţă, întreaga echipă Kaspersky Lab este recunoscătoare pentru această distincţie şi va continua să-şi concentreze eforturile ca tehnologiile folosite în componenţa produselor noastre să stabilească standardul în industrie”, a încheiat Raiu.

Ceremonia „CHIP – Produsul Anului” a ajuns la ediţia a XI-a şi a premiat, pe baza voturilor din partea cititorilor, cele mai bune produse IT hardware şi software, împărţite în 12 categorii: Laptop-uri, Monitoare, Netbook-uri, Telefoane, Securitate, Gadget-uri, Software, Networking, Plăci video, Camere foto, Televizoare, Plăci de bază.

Pentru mai multe detalii referitoare la Kaspersky PURE accesaţi:

http://www.kaspersky.ro/kaspersky-pure#tab6

Despre Kaspersky Lab

Kaspersky Lab este cel mai mare producător de soluţii de securitate informatică din Europa şi locul patru la nivel mondial. Compania oferă unele dintre cele mai populare sisteme de securitate pentru PC, care protejează utilizatorul de viruşi, spyware, crimeware, hackeri, phishing şi spam. Produsele Kaspersky deţin o rată superioară de detecţie, având cel mai rapid timp de răspuns din industria de securitate pentru utilizatori individuali, SMB, reţele de mari dimensiuni şi sisteme de lucru mobile. Tehnologia dezvoltată de Kaspersky este utilizată la nivel mondial în produsele şi serviciile furnizorilor de top ai soluţiilor de securitate de pe piaţa IT.

Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.kaspersky.ro, iar pentru ultimele ştiri legate de malware, consultaţi www.securelist.com.