Noile versiuni ale laptop-urilor Dell XPS 15 si 17: Nivele noi de performanta

 

Dell Inc., corporatie multinationala din domeniul tehnologiei informatiei si bine-cunoscut producator de PC-uri, a lansat noi laptop-uri in gama de varf – XPS 15 si XPS 17. Incepand de acum sunt disponibile noi modele XPS, echipate cu cea mai recenta tehnologie de procesor de la Intel si cu ecrane true HD.
 
Ce este nou la aceste laptop-uri?
Inainte de toate acestea sunt echipate cu cele mai noi procesoare Intel Core din generatia a doua. Ambele modele suporta variante i3, i5 si i7 dual core si quad-core. De asemenea, sunt disponibile optiuni pentru noile GPU si, pentru XPS 17, un nou ecran cu capabilitate 3D, cu rezolutie 1920×1080. Aceste noi caracteristici asigura performante sporite fata de versiunile anterioare. In plus, acestea beneficiaza si de o componenta grafica mai performanta. Pe scurt, laptop-urile XPS 15 si XPS 17 dispun de tot ceea ce trebuie pentru a ajunge la un nou nivel de performanta.
 

Tehnologie de varf

Laptop-urile XPS beneficiaza de cele mai avansate tehonogii, dispun de caracteristici noi sau imbunatatite pentru a satisface nevoile utilizatorilor pentru o putere de calcul mare. Sunt echipate cu procesoare pana la Intel® Core™ i7 Quad Core din a doua generatie si cu noile procesoare grafice de la NVIDIA®. XPS 15 si XPS 17 sunt inca primele modele cu webcam integrat pentru chat HD si sunt primele laptop-uri certificate Skype. Dispun de porturi USB 3.0 care asigura un transfer de pana la zece ori mai rapid decat cu varianta 2.0.

Performanta media de exceptie

Fie ca esti preocupat de creare de continut, fie ca iti doresti o experienta la cel mai inalt nivel pe partea de divertisement, laptop-urile XPS sunt solutia. Datorita procesoarelor foarte puternice, memoriei mari, partii grafice de exceptie si a sunetului de o excelenta calitate, XPS iti asigura o experienta de utilizare ce n-ai fi crezut ca se poate obtine cu un laptop. Maratonurile lungi de redare media nu mai sunt o problema datorita tehnologiei smart power management care extinde durata de utilizare atunci cand este nevoie. Tehnologia NVIDIA® Optimus™ optimizeaza in mod automat – fara intreruperi si mod transparent – consumul energetic mentionand, totodata, performantele grafice dorite. Laptop-urile XPS au fost create sa fie cele cu puterea si calitatea de redare cele mai bune din lume. Difuzoarele de inalta calitate JBL combinate cu tehnologia Waves® MaxxAudio 3 asigura acest sunet de calitate, clar, atat de apreciat la redarea filmelor, muzicii sau jocurilor preferate.

Realizate in mod sublim

Laptop-urile XPS au fost concepute sa fie la nivel premium in fiecare aspect al lor, fie ca este vorba de materialele folosite, fie ca ne referim la finisajele, suprafetele si texturile realizate, spre exemplu capacul ecranului fiind din aluminiu anodizat si palmrest-ul din aluminiu cu fisaj cu striatii.
 

Comanda speciala

Noul Dell XPS 17 este disponibil acum si in varianta 3D prin comanda speciala la ASBIS. XPS 17 dispune atat de capabilitati 3D la nivel ded ecran cat si de software 3DTV pentru redare de pe Blu-ray 3D si redare a jocurilor, imaginilor si a fotografiilor pe televizoare compatibile 3D. Astfel va puteti bucura de continut 3D oriunde v-ati afla.
 

Pentru disponibilitatea acestor produse la ASBIS Romania va rugam sa il contactati pe Sorin Calin, Product Manager Dell la adresa sorin@asbis.ro sau la telefon
021 337 1096-99, 0751 300 403.