Dell lansează noi soluţii pentru companii

          CUMPARA

Dell a anunţat recent în cadrul unor evenimente desfăşurate în întreaga lume o nouă gamă de soluţii puternice destinate companiilor, care vor ajuta clienţii să livreze rezultate în timp record.

Organizaţiile de astăzi trebuie să răspundă unor cerinţe în continuă schimbare şi adesea imprevizibile, aşadar au nevoie de soluţii IT end-to-end care să le permită să răspundă rapid nevoilor clienţilor. Prin urmare, Dell livrează o platformă IT end-to-end care ridică ştacheta în domeniul inovaţiilor axate pe experienţa consumatorului, oferind gestionare simplificată, performanţă sporită şi valoare superioară pe termen lung.

„Clienţii ne spun că doresc o infrastructură de înaltă performanţă şi uşor de gestionat, care să îi ajute să livreze rapid rezultate de afaceri. Lansăm un nou set de soluţii de infrastructură pentru centre de date, care împărtăşesc capabilităţi cheie comune în cadrul întregului nostru portofoliu, de la servere la stocare şi soluţii de reţea”, a declarat Brad Anderson, Preşedinte, Enterprise Solutions Group, Dell. „Această realizare este rezultatul unor achiziţii strategice precum Force10 şi a preocupării constante pentru experienţa consumatorului în crearea noilor servere PowerEdge 12G şi a platformelor de stocare, care livrează o infrastructură integrată, cu o arhitectură unificată, de înaltă performanţă, a reţelei. La acestea se adaugă soluţia de management al sistemelor, din generaţia a 2-a, integrată pe serverele noastre. Dell livrează astfel una dintre cele mai robuste şi uşor de gestionat infrastructuri pentru centre de date, din industrie”.

Cele mai puternice şi uşor de gestionat servere din istoria Dell

Dell a anunţat un portofoliu complet de servere PowerEdge de tip blade, rack şi tower din generaţia 12, optimizate pentru rularea de aplicaţii esenţiale pentru afaceri.  Dell a creat şi a construit serverele 12G, folosind informaţii obţinute din conversaţii cu peste 7.700 clienţi din 17 ţări, de pe patru continente – venind în întâmpinarea nevoii lor de inovaţie pentru a livra mai rapid rezultate de afaceri.  Noile servere Dell PowerEdge se intergrează fluid cu produsele de stocare şi reţea Dell, livrând inovaţii precum: transformare mai rapidă a datelor în analize; fluidizare şi automatizare a sarcinilor esenţiale de management al sistemelor şi eficienţă energetică sporită pentru centrul de date.

Matricele de stocare Dell, pentru o gestionare mai uşoară a datelor şi costurilor

Dell a anunţat şi matricele de stocare de ultimă generaţie EqualLogic PS Series, care combină o viteză mare în bandă largă cu o capacitate sporită de stocare şi o amprentă mai redusă decât generaţiile precedente. 
*   EqualLogic PS6110 Series – Ideal pentru implementarea în companii de dimensiuni medii cu servere fizice sau virtuale multiple. Aceste matrice sunt configurate cu interfaţă de reţea 10GbE optică (SFP+) şi din cupru (10GBASE-T), care asigură flexibilitatea centrului de date. Cu până la 72TB într-o matrice şi 1,2PB in fiecare grup, clienţii pot scala cu uşurinţă atunci când este necesar prin adăugarea de matrice suplimentare într-un grup EqualLogic existent fără timpi de nefuncţionare sau actualizări importante de hardware.
*   EqualLogic PS4110 Series – Primele matrice Dell EqualLogic 10GbE entry-point pot oferi aceleaşi beneficii şi capabilităţi ca şi matricele PS6110 şi sunt create pentru implementarea la scară mai redusă şi în locaţii îndepărtate. Sistemele suportă până la 36TB într-o singură matrice şi 72TB per grup.

Arhitectura virtualizată Dell, în completarea soluţiilor server şi de stocare anunţate

Soluţia Dell Virtual Network Architecture este un cadru deschis pentru virtualizarea, automatizarea şi gestionarea serviciilor de reţea în centrele de date, campus-uri sau birouri de tip sucursală. Soluţia Dell Virtual Network Architecture oferă un cadru 10GbE end-to-end, care include switch-uri 10GbE Top-of-Rack şi 10/40GbE.  La şase luni după achiziţionarea Force10 Networks, Dell a extins disponibilitatea globală a produselor sale cu peste 40%, în peste 80 de ţări şi a adăugat aproape 600 de noi clienţi.

Rezultate imediate cu platforme de virtualizare optimizate

Dell a lansat vStart pentru soluţia Dell Private Cloud, care este creat pentru a ajuta companiile să îşi implementeze rapid propriul cloud privat. vStart pentru Dell Private Cloud le va permite clienţilor să îşi accelereze aplicaţiile şi livrarea serviciilor IT printr-o soluţie de infrastructură  integrată, care include noile servere PowerEdge 12G şi soluţii de stocare, reţea şi gestionare a sistemelor. 

Desktop-uri adaptate cerinţelor de afaceri ale clienţilor

Soluţiile Dell de virtualizare a desktop-urilor sunt create pentru a sprijini clienţii în simplificarea managementului sistemelor PC şi sporirea securităţii. Dell a anunţat două noi soluţii de virtualizare: Desktop Virtualization Solution Simplified şi Desktop Virtualization Solution Enterprise. Desktop Virtualization Solution Simplified este o soluţie integrată, pre-configurată cu software şi componente pentru hipervizor create pentru a elimina costurile şi complexitatea asociate în mod tradiţional implementării unor soluţii de virtualizare la scară mai mică. Desktop Virtualization Solution Enterprise este scalabilă la mii de desktop-uri virtuale şi reduce în acelaşi timp costurile iniţiale de achiziţie, permiţând ca implementarea să pornească de la doar 50 de utilizatori.

Business Intelligence cu Dell Quickstart Data Warehouse Appliance

Dell a lansat Dell Quickstart Data Warehouse Appliance, o soluţie care va ajuta utilizatorii din companii de dimensiuni medii şi departamente să organizeze, să acceseze şi să analizeze cu uşurinţă date şi le va permite să beneficieze de aplicaţiile de inteligenţă în afaceri pentru a lua decizii mai informate. Soluţia de depozitare a datelor, bazată pe noile servere Dell PowerEdge şi Microsoft SQL Server 2012, va folosi Dell Boomi pentru integrarea datelor.

Sursa stire: Agora