DELL XPS 14z – Uimitor de subţire. Incredibil de puternic.

          CUMPARA

Gama de portabile Dell a fost extinsa cu XPS 14z, cel mai subţire laptop de 14” cu caracteristici complete, echipat cu unitate optică interne şi placă grafică discretă, opţională. Cel mai recent produs dintr-o serie de variante subţiri şi puternice de la Dell, care include laptop-uri, calculatoare desktop şi accesorii, XPS 14z asigură o performanţă impresionantă şi un design care inspiră. Utilizatorii pot acum lucra în forţă pe durata zilei de muncă şi se pot destinde seara profitând de ecranul HD al sistemului pentru a urmări filme sau alte fișiere video. Disponibilitatea acestui produs va fi comunicata ulterior.

*  Proiectat să fie fără compromisuri şi cu o grosime mai mică de 1”

*  Design revoluţionar aproape fără margini: un ecran de  14” într-un format de laptop de 13”

*  Proiectat pentru a ajuta utilizatoriisă lucreze eficient pe timpul zilei şi să arate bine în timp ce fac asta

Bine proiectat și bine construit, XPS 14z este exemplul clasic de stil şi substanţă. Clienţii vor obţine mult mai mult cu ajutorul acestui laptop: dimensiune mai mare a afişajului şi o portabilitate surprinzătoare pentru un laptop echipat atât de bine.

Ecranul HD de 14” este potrivit într-un format de laptop de 13”, oferind o suprafaţă de vizualizare cu 10%  mai mare decât un afişaj de 13.3”. Cu o greutate începând de la doar 2 kg (4.36 livre), cu o grosime sub un inch şi cu o durată de viaţă a bateriei de până la şase ore și 42 minute, XPS 14z are portabilitatea unui laptop de 13”.

Performanţa fără compromis a XPS 14z ajută utilizatorii extrem de ocupaţi să-şi atingă obiectivele personale şi profesionale şi să arate bine, alături de laptop-urile lor, în timp ce fac asta. XPS 14z impresionează vizual prin forma sa subţire și totuşi puternică, care te duce imediat cu gândul la inovaţie. Carcasa din aluminiu anodizat este plină de stil şi sofisticată iar design-ul fără încuietoare este simplu, dar totuşi elegant.

“XPS 14z oferă ceea ce-şi doresc experţii – putere pură împreună cu un design uluitor, sofisticat care pare să spună ‘Am sosit’,” a declarat Steve Felice, preşedintele grupului de produse de consum şi pentru afaceri mici şi mijlocii al Dell. “XPS 14z este proiectat special pentru a ajuta clienţii noştri să realizeze mai multe în viaţa personală şi cea profesională – şi promovează viziunea noastră lider în industrie pentru soluţii subţiri şi puternice care oferă performanţă fără compromis.”

“Când noi, cei din cadrul Dell, ne gândim la inovaţie şi dezvoltare de produs, începem cu clientul. Pentru noi, totul se reduce la a oferi un set corect de caracteristici şi design-ul potrivit pentru a asigura clienţilor noştri cea mai bună experienţă,” a afirmat Sam Burd, vice-preşedinte al grupului de produse de consum şi pentru afaceri mici şi mijlocii al Dell. “În cazul XPS 14z, provocarea pentru noi a fost să proiectăm un laptop care să ofere clienţilor performanţa şi portabilitatea de care au nevoie, dar şi design-ul şi finisajele pe care le doresc.” 

 

Laptop-urile Dell XPS sunt livrate împreună cu interfaţa de utilizare Dell Stage, care oferă printr-un click acces la conţinuturile favorite, incluzând muzică, fotografii şi videoclipuri. Platforma SyncUP bazată pe Nero poate păstra conţinuturi şi informaţii personale sincronizate cu alte PC-uri şi dispozitive mobile de la Dell cu interfaţa Stage în cadrul unei reţele Wi-Fi acasă. 

Click aici pentru a afla mai multe despre XPS 14z <<