Inteligenta Dell incape oriunde. Dell adauga in portofoliu sau un nou model Inspiron Zino HD cu capabilitati extraordinare pentru divertismentul de acasa.

  

Conform promisiunii de a oferi tot ce e mai bun in materie de divertisment din generatia urmatoare, Dell a adaugat la familia premiata Inspiron un nou Inspiron Zino HD, care ofera capabilitati extraordinare pentru home-theater.
 

Familia reinnoita de computere desktop Inspiron este completata cu Inspiron Zino HD, versiunea din generatia urmatoare a sistemului premiat care ofera o experienta de centru de divertisment cu model compact. Inspiron Zino HD se conecteaza cu usurinta la televizoarele de inalta rezolutie cu ecran mare, oferind utilizatorilor o experienta uluitoare de divertisment pentru fiecare membru al familiei. Cu telecomanda si tastatura fara fir optionala, spectatorii pot naviga pe Internet de pe canapeaua din camera de zi, pot urmari DVD-uri Blu-ray sau pot rasfoi bibliotecile muzicale si fotografice – totul pe ecran mare. Iar unitatea centrala, care este compacta, cu dimesiunile de 8 pe 8 inch, se potriveste oriunde, fara a incomoda.
Zino HD se inscrie in tredul caracteristic Dell pentru modele performante si elegante, foarte bune pentru a fi si oferite drept cadouri in sezonul sarbatorilor care se apropie.

 

Inspiron Zino HD este un computer mini-centru de divertisment care ofera performante video si audio impresionante si care reprezinta complementul perfect pentru ecranele de televiziune de inalta rezolutie si pentru sistemele home-theater. Zino HD dispune de un procesor pana la AMD Phenom II cu patru nuclee care asigura divertisment la o rezolutie foarte mare precum si o experienta deosebita la jocuri, grafica discreta de 1 GB optionala, conectivitatea si cititorul de carduri incorporate, care asigura accesul instantaneu la imagini si video, conexiuni VGA si HDMI pentru monitoare si televizoare, disponibilitate pentru sunet surround THX 7.1, unitate de disc Blu-ray coimbo optionala si pana la 1 TB de spatiu de stocare pe hard disk.
Cu ajutorul tastaturii fara fir si a telecomenzii cu infrarosu din dotare, membrii familiei pot controla din cealalta parte a camerei experienta urmaririi programelor TV sau a navigarii pe Internet.

Inspiron Zino HD arata minunat in culoarea neagra standard dar poate fi personalizat in trei culori optionale ale capacului: Tomato Red, Peacock Blue si Mercury Silver. In plus, Zino HD se instaleaza simplu si usor.