Calculatoare bazate pe a doua generatie de procesoare Intel® Core™

Cumpara  ONLINE

  • A doua generatie de procesoare Intel® Core™ Core i5 si Core i7  la ASBIS B2B e-Shop Buy online at ASBIS B2B e-Shop

Calculatoarele care va permit sa  vedeti si  faceti mai mult cu performanta vizibil imbunatatita.

A doua generatie de procesoare  Intel® Core™ i7

Intel Core i7 processorProcesorul Intel® Core™ i7  furnizeaza  cea mai buna performanta din clasa sa pentru cele mai solicitante aplicatii. Acest procesor quad-core are capabilitati multi- tasking 8-way si L3 cache aditional. Cu un nivel adaptabil de performanta imbunatatit si capabilitatile vizuale incorporate, aceasta a doua generatie de procesoare furnizeaza mai multa putere calculatorului.   

 

A doua generatie de procesoare Intel® Core™ i5

Intel Core i5 processorProcesorul Intel® Core™ i5 processor ofera accesul la urmatorul nivel de productivitate. Cu tehnologia  Intel® Turbo Boost 2.0, acest procesor quad-core cu capabilitati multitasking 4-way  ofera viteza suplimentara oricand este nevoie si caracteristici de securitate care va ajuta sa va protejati informatiile si datele.  
 

 

A doua generatie de procesoare Intel® Core™ i3

Intel Core i3 processorProcesoarele Intel® Core™ i3 o0fera facilitatile  de baza pentru un calculator PC. Acest procesor dual-core cu capabilitati multitasking 4-way are incorporata posibilitati de performanta  pentru upgrade software, oferind un raport calitate – pret excelent.


¹ Denotes SKUs that will be in market starting February 2011

Stiri despre produsele  Intel