Prestigio lansează un nou produs original – Digital Wallet

Limassol (Cipru), 17 octombrie 2007 – Prestigio Technologies Ltd., un comerciant dinamic de tehnologie de vârf pentru produsele digitale pentru casă şi birou, a anunţat lansarea dispozitivului multifuncţional cu două funcţii majore – sub forma unui portofel stilat din piele pentru păstrarea banilor şi a cardurilor Digital Wallet beneficiază de o trăsătură unică, demnă de invidiat – hard drive interior, care vă oferă posibilitatea unică de a stoca până la 100GB de date valoroase, disponibile oriunde aţi merge.

Stil versus funcţionalitate – o chestiune de priorităţi? Digital Wallet de la Prestigio este un produs de ultimă generaţie, care combină stilul modern şi sofisticat cu caracterul funcţional. Sub forma unui portofel plin de stil pentru depozitarea cardurilor şi a banilor, Digital Wallet este dotat cu o trăsătură unică – hard drive interior în partea dreaptă a portofelului care permite stocarea datelor valoroase şi vi le pune la dispoziţie oriunde aţi merge.

În gama largă de dispozitive portabile de stocare a datelor, Digital Wallet nu are rivali.  Funcţiile incredibile nu au avut niciodată un aspect mai plăcut, mai modern şi mai atrăgător. Creat pentru bărbaţi care apreciază produsele de înaltă tehnologie, dar sunt preocupaţi şi de stil, noul Digital Wallet de la Prestigio este cadoul ideal. Foarte uşor şi de dimensiuni reduse, cu hard drive interior, Digital Wallet deţine o capacitate mare de stocare. Capabil de a stoca până la 100 GB, acest dispozitiv mobil de stocare a datelor este o soluţie de ultimă generaţie dedicată bărbaţilor în continuă mişcare, care doresc să aibă la îndemână datele de care au nevoie.

Combinarea stilului impecabil, dar clasic cu tehnologia mobilă de ultimă generaţie creează produse unice dedicate oamenilor deosebiţi.  Digital Wallet de la Prestigio se încadrează perfect în această gamă de produse, adresându-se celor care ştiu să aprecieze confortul incredibil şi calitatea deosebită, combinate cu un stil elegant şi un design modern, precum şi celor care se respectă pe sine şi nu fac compromisuri între funcţionalitate şi stil.

Caracteristicile produsului:

  • Portofel stilat din piele, cu multe compartimente;
  • Pocket Drive II de 40, 60, 80 sau 100 GB inclus;
  • Produs unic, modern, pentru bărbaţii în pas cu moda.

Pentru mai multe informatii vizitati www.prestigio.ro