Lite-On – Un nou design pentru inscriptoarele DVD externe

Eindhoven, Olanda, 17 octombrie 2007 – Incurajat de prestigiosul premiu Red Dot Design câştigat anul acesta, PLDS (Philips & Lite-On Digital Solutions) creează un nou design pentru inscriptoarele DVD externe. Astfel, până la sfârşitul lui 2007, un nou DVD writer extern va fi lansat pe piaţă, şi anume modelul DX-20A3P.

Unitatea DX-20A3P cu viteza de 20X va fi disponibilă într-o combinaţie trendy de culori alb şi negru. Această nouă carcasă conferă inscriptorului un aspect robust şi elegant. Modelul DX-20A3P are dimensiuni mai reduse decât modelele anterioare, fiind un dispozitiv short-loader.  

O nouă caracteristică este de asemenea întrerupătorul, care permite utilizatorilor să reducă consumul de energie, atunci când dispozitivul nu este folosit. Inscriptorul DX-20A3P este prevăzut cu un suport şi poate fi poziţionat vertical, pentru a ocupa cât mai puţin spaţiu pe birou.

Modelul DX-20A3P este produsul ideal pentru cei care doresc un dispozitiv de stocare extern, pe de o parte rapid şi mobil, pe de altă parte estetic şi modern.

Noul DX-20A3P incorporează de asemenea tehnologia SmartWrite, ca toate celelalte inscriptoare de DVD-uri Lite-On de 20X. Această tehnologie permite inscriptoarelor de DVD-uri să accelereze viteza standard de 16X a anumitor medii pana la 20X. In plus, tehnologia SmartWrite este apreciată şi pentru capacitatea de a ameliora calitatea produselor media mediocre. Astfel scrierea mediilor necunoscute este îmbunataţită obţinându-se rezultate de cea mai bună calitate posibilă.

DX-20A3P va fi disponibil pe piaţă la sfârşitul anului 2007.