D-LINK PRIMEŞTE CERTIFICARE IPv6 READY CORE LOGO PHASE-2

D-Link, furnizor de soluţii complete de networking pentru utilizatori individuali şi companii, anunţă că switch-urile Gigabit cu management din seriile DGS-3200 şi DGS-3600 au primit certificare IPv6 Ready Core Logo Phase-2 din partea IPv6 Forum. Această certificare demonstrează implicarea companiei D-Link pentru a oferi cele mai ridicate standarde de interoperabilitate şi securitate, răspunzând cererilor tot mai mari de produse IPV6 ready în sectorul business dar şi în cel public.

În anul 2007, seria de switch-uri DGS-3400 şi DGS-3600 primea certificare IPv6 Ready Logo Phase-1. Testele IPv6 au evoluat de atunci, iar acum s-a trecut la Phase-2, care verifică şi asigură complianţă optimă prin extinderea protocolului de testare “core IPv6”. Cu IPv6 Ready Core Logo Phase-2, ambele serii de switch-uri DGS-3200 şi DGS-3600 întrunesc acum toate cerinţele de complianţă şi interoperabilitate impuse de IPv6 Forum. Switch-urile nu sunt doar compliante IPv6, ci pot funcţiona perfect şi împreună cu produse ale altor vendori, ce prezintă funcţionalitate IPv6. Mai mult, certificarea IPv6 Ready Core Logo Phase-2 asigură clienţii că nu au de ce să îşi facă griji în privinţa costului suplimentar pentru migrarea de la IPv4 la IPv6.

DGS-3200 şi DGS-3600 de la D-Link, cu capabilităţi IPv6, sunt dovada implicării D-Link în oferirea de tehnologii de top pentru reţelele clienţilor noştri, fără costuri asociate” – explică Nigel Moulton, Vicepreşedinte D-Link Europe, Business Solutions.

Switch-urile conferă securitate ridicată reţelelor, iar diverse sectoare, cum ar fi cel public, pot beneficia în mod special de aceasta. D-Link va continua să investească masiv resurse şi eforturi pentru a obţine certificare Phase-2 pentru o gamă extinsă de echipamente, care să suporte chiar mai multe caracteristici IPv6”, declară Bogdan Mihalcea, Country Sales Manager D-Link România.

Potrivit celor mai recente estimări, numărul de adrese IPv4 va expira în 2011. IPv6 rezolvă această problemă prin aceea că utilizează adrese de 128 biţi şi extinde plaja de noi adrese IP. IPv6 asigură şi securitate încorporată, ca şi posibilitatea de administrare a reţelei şi îmbunătăţirea mobilităţii. Prin urmare, va creşte rapid cererea de suport IPv6 de la agenţiile guvernamentale, în sectorul educaţiei şi în cel al afacerilor.

Seriile xStack® DGS-3200 şi DGS-3600 prezintă funcţiuni de manageabilitate şi securitate, fiind soluţii ideale L2/L3 Gigabit pentru segmentul business/enterprise şi pieţe în expansiune. Seria DGS-3200 include  switch-urile DGS-3200-10, DGS-3200-16 şi DGS-3200-24, iar seria DGS-3600 include DGS-3612, DGS-3612G, DGS-3627, DGS-3627G şi DGS-3650. Aceste două serii de switch-uri oferă actualei reţele IPv4 o cale uşoară de migrare către IPv6 şi protejează investiţia în viitoare upgrade-uri, când vor fi necesare securitare sporită şi o mai mare adresabilitate. De asemenea, capabilitatea multicast host IPv6, cea mai recentă în tehnologiile de protocol, permite performanţe hardware maxime.

*        *        *

Despre D-Link:

Sărbătorind 23 de ani de "reţele construite pentru oameni", D-Link a evoluat, devenind un designer, developer şi producător mondial de produse pentru reţele, aplicaţii cu lăţime mare de bandă, electronice digitale şi comunicare de voce şi date, cu o valoare de un miliard de dolari. 21% din toate switching port-urile LAN, la nivel mondial, sunt fabricate de D-Link, iar acest procent este depăşit doar de Cisco. Soluţiile companiei sunt ideale pentru mediile din locuinţa digitală, întreprinderile mici şi mijlocii (IMM-uri) şi marile companii. D-Link a fost recent inclusă în ‘Info Tech 100’ realizat de BusinessWeek Magazine, o listă cu cele mai bune companii de IT.

În Europa, D-Link are 20 de birouri, sediul său central fiind la Londra. Regiunea reprezintă un element strategic de maximă importanţă pentru companie, generând o treime din veniturile sale la nivel mondial. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.dlink.co.uk

Despre IPv6 Forum:

IPv6 Forum este un consorţiu global care oferă asistenţă tehnică şi servicii pentru implementarea

IPv6. Programul IPv6 Ready Logo, înfiinţat de IPv6 Forum, reprezintă un program de testare a

conformităţii şi interoperabilităţii, conceput să crească încrederea utilizatorilor, demonstrând că IPv6

este disponibil deja, gata să fie utilizat.

                          Cumpara D-link online cu ajutorul ASBIS B2B