Solutia de stocare 2-Bay Network Storage Enclosure (DNS-323) de la D-Link este acum disponibila impreuna cu hard disk-Urile de 1TB si 2TB

D-Link, important furnizor de solutii de networking si comunicatii pentru segmentele business si consumer, anunta lansarea pe piata a noilor solutii integrate de stocare.

2-Bay Network Storage Enclosure (DNS-323) este, de acum, disponibila impreuna cu hard disk-urile de 1TB (DNS-323-1TB) sau 2 x 1TB (DNS-323-2TB), pentru aceia care au nevoie de capacitate extinsa de stocare.

Disk-urile de 1TB si 2TB sunt preconfigurate independent din fabrica. Odata instalate, DNS-323-1TB si 2TB permit utilizarea in comun de imagini, muzica sau video in intreaga retea. Muzica poate fi rulata direct din dispozitivul de stocare prin iTunes® Server. Un media server UPnP AV poate fi utilizat pentru a rula continut de tip flux de date catre media playeri si, cu un server FTP incorporat, fisierele pot fi accesate de la distanta prin intermediul Internetului, de oriunde, oricând.

Mai mult, DNS-323-2TB, care contine doua hard disk-uri, poate fi reconfigurat la setarea RAID 1, prin care datele sunt stocate redundant pe ambele hard disk-uri.

Utilizatorii pot decide sa seteze echipamentul in acest mod de lucru si, daca se intâmpla ca un hard disk sa fie distrus, fisierele importante si datele vor putea fi totusi accesibile multumita celui de-al doilea hard disk, permitând astfel redundanta totala.
 

 

                                Cumpara D-link online cu ajutorul ASBIS B2B