D-LINK EXTINDE GARANŢIA DE TIP LIMITED LIFETIME LA PRODUSELE PENTRU SEGMENTUL BUSINESS

Bucureşti, 29 iulie 2009 – D-Link, furnizor de soluţii complete de networking pentru utilizatori individuali şi companii, introduce garanţia de tip Limited Lifetime pentru produsele de business. Această ofertă pan-europeană a intrat în vigoare de la 1 iulie 2009 şi este valabilă pentru o perioadă de până la cinci ani de la data scoaterii din fabricaţie a echipamentului.

Garanţia de tip Limited Lifetime oferită de către D-Link acoperă acum întreaga gamă de switch-uri smart (inclusiv ventilatoarele interne şi sursele interne de alimentare), switch-urile cu management (inclusiv modulele, ventilatoarele interne şi sursele), echipamentele profesionale pentru mediul Wireless sau echipamentele de Firewall & Security.

Gama de produse D-Link pentru segmentul consumer, care include routerele wireless şi adaptoarele ce încorporează tehnologia IEEE 802.11n, camerele de supraveghere pe IP şi dispozitivele de stocare, vor continua să prezinte o garanţie D-Link de 2 ani.

"Extinderea garanţiei de tip Limited Lifetime la portofoliul de produse de business demonstrează implicarea D-Link în oferirea de servicii de calitate clienţilor, cu certitudinea că produsele noastre întrunesc cele mai ridicate standarde de performanţă şi fiabilitate”, declară Kevin Wen, Preşedintele D-Link Europe.

Pentru detalii complete referitoare la garanţia de tip Limited Lifetime oferită de către D-Link, vă rugăm să accesaţi www.dlink.ro.

###

Despre D-Link:

D-Link este lider mondial în networking, designer multi-premiat în domeniul proiectării şi conceperii de soluţii pentru reţele, broadband, dispozitive electronice digitale, comunicaţii de voce şi date pentru diverse medii precum: locuinţa digitală, birouri mici/birouri din locuinţa personală (Small Office/Home Office (SoHo)), întreprinderi mici şi mijlocii (Small to Medium Business (SMB)), până la mari companii. Soluţiile companiei sunt ideale pentru mediile din locuinţa digitală, întreprinderile mici şi mijlocii (IMM-uri) şi marile companii. Cu milioane de echipamente de reţelistică realizate şi livrate, D-Link este o companie dedicată excelenţei în tehnologie şi a devenit unul dintre liderii industriei de profil, produsele sale fiind distribuite şi utilizate în întreaga lume, cu un raport excelent preţ/performanţă pe piaţa comunicaţiilor şi reţelelor.

În Europa, D-Link are 20 de birouri, sediul său central fiind la Londra. Regiunea reprezintă un element strategic de maximă importanţă pentru companie, generând o treime din veniturile sale la nivel mondial. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.dlink.co.uk

 

                              Cumpara D-link online cu ajutorul ASBIS B2B