WD livreaza primul hard disk de 1 TB din domeniu

CUMPARA ONLINE

Noile unitati ofera cele mai ridicate capacitati de la ora actuala pentru aplicatii de stocare mobile si notebook-uri

WD (NYSE: WDC) a anuntat astazi doua noi hard disk-uri mobile care ating noi recorduri de capacitate. Elementul principal este un model de un teraocted – cea Buy WD Scorpio Blue at ASBIS B2B e-Shop mai ridicata capacitate din domeniul unitatilor de 2,5 inch. Tehnologia de varf cu 333 GB pe platan permite noilor hard disk-uri SATA de 2,5 inchWD Scorpio® Blue™ sa  ofere utilizatorilor de dispozitive de stocare mobile si de notebook-uri o capacitate enorma, de 1 TB. De asemenea, va fi disponibil si un model WD Scorpio Blue de 750 GB.

Hard disk-urile WD Scorpio Blue de 750 GB si 1 TB au un format 1 de 12,5 mm si sunt echipate ideal pentru utilizarea la solutii portabile de stocare, cum ar fi unitatile USB portabile My Passport™ Essential™ SE lansate recent. Printre alte aplicatii se numara anumite notebook-uri si computere de dimensiuni reduse, pentru care este importanta functionarea silentioasa, la temperaturi reduse. Ambele unitati WD Scorpio Blue asigura performante ridicate, cu viteza de transfer de 3 gigabiti pe secunda (Gb/s).

"Convergenta dintre tendintele tehnicii de calcul mobile si suporturile digitate creeaza o cerere pentru capacitati ale dispozitivelor portabile similare cu cele ale computerelor desktop", afirma Jim Morris, prim-vicepresedinte si director general pentru sistemele client la WD. "Noile noaste unitati WD Scorpio Blue permit utilizatorilor sa ia cu ei oriunde si mai multe din colectiile lor digitale, utilizand valoarea datelor si salvand continutul notebook-urilor pe unitati My Passport."

Hard disk-urile WD Scorpio Blue  ofera performante ridicate, un consum redus de energie si functionare la temperaturi reduse in cadrul aplicatiilor portabile. Sunt concepute cu caracteristicile WD, pentru a fi fiabile si rezistente la socuri, asigurand totodata capacitati si performante de varf.

WD Scorpio Blue Features

  • WhisperDrive™ – WhisperDrive oferita in exclusivitate de WS combina algoritmii de cautare de varf pentru a produce unul dintre cele mai silentioase unitati de 2,5 inch existente.
  • ShockGuard™ – Tehnologia de ultima ora ShockGuard combina progresele in materie de firmware si hardware pentru a face fata celor mai severe specificatii de rezistenta la socuri cominate, necesare pentru aplicatiile mobile si notebook-uri.
  • SecurePark™ –  Parcheaza capetele de inregistrare la distanta de suprafata discului in timpul accelerarii, decelerarii si in timp ce unitatea este oprita. Astfel se asigura absenta contactului intre capul de inregistrare si suprafata discului, ceea ce duce la o fiabilitate mai ridicata pe termen lung, datorita uzurii reduse a capului si a rezistentei mai ridicate la socuri.

Cumparati hard disk-uri WD Hard de la ASBIS B2B e-Shop 

Despre WD 
WD, unul din pionierii si liderii cu traditie in domeniul mediilor de stocare ofera produse si servicii pentru persoanele si organizatiile care colecteaza, gestioneaza si utilizeaza informatii digitale. Firma produce hard disk-uri fiabile, de inalta performanta si unitati SSD care asigura accesibilitatea si protectia impotriva pierderii datelor utilizatorilor. Tehnologiile avansate ale WD sunt configurate in aplicatii de calcul pentru clienti individual si industriali, sisteme incorporate si aparatura electronica de uz casnic, precum si pentru propriile produse de stocare si media.
 

WD este fondata in 1970. Produsele de stocare ale firmei sunt livrate unor producatori de echipamente originale si de sisteme de top, unor distribuitori si agenti de vanzare selectionati, sub marcile Western Digital® si WD®. Vizitati sectiunea pentru investitori a site-ului de internet al firmei (www.westerndigital.com) pentru a accesa diverse informatii financiare si pentru investitori.

Modelele de 1 750 GB si de 1 TB au inaltimea de 12,5 mm si este posibil sa nu fie compatibile cu toate sistemele notebook. Inainte de a incerca instalarea, consultati specificatiile sistemelor in privinta inaltimii maxime a unitatii.