D-LINK CONFIRMĂ COMPATIBILITATEA SISTEMULUI DE OPERARE WINDOWS 7 CU REŢEAUA DIGITALĂ

D-Link, furnizor de soluţii complete de networking pentru utilizatori individuali şi companii, salută modul de îmbunătăţire a compatibilităţii în reţea cu mult aşteptata lansare a Windows 7, cel mai nou sistem de operare pentru PC-uri.

Fiind unul dintre principalii parteneri ai corporaţiei Microsoft în lansarea noii versiuni Windows 7, D-Link a avut posibilitatea organizării de teste preliminare cu Windows 7, pentru a avea certitudinea că toate echipamentele pot fi instalate şi vor funcţiona la performanţe maxime în mediul de reţea. “Una dintre cele mai importante noutăţi oferite de Windows 7 este faptul că echipamentele noastre de reţea sunt recunoscute şi instalate automat”, declară Osbert Ong, Head of Product Management în cadrul D-Link Europe. “Conectivitatea este esenţială. Windows 7 ne furnizează o platformă pentru a ne asigura că echipamentele D-Link sunt uşor de folosit, având cerinţe minime de configurare la prima instalare.

Aceasta va îmbunătăţi substanţial experienta utilizatorilor reţelelor D-Link şi poate valorifica la maximum investiţia efectuată. În plus, se va reduce numărul de apeluri către call center-ele tehnice”. Pe de altă parte, Bogdan Mihalcea, Country Sales Manager D-Link România, afirmă că „D-Link şi Microsoft împărtăşesc aceeaşi viziune privind accesul din orice locaţie, oricând. Cu dispozitivele noastre de reţea şi Windows 7, această viziune devine acum realitate.”

Despre D-Link:

D-Link este lider mondial în networking, designer multi-premiat în domeniul proiectării şi conceperii de soluţii pentru reţele, broadband, dispozitive electronice digitale, comunicaţii de voce şi date pentru diverse medii precum: locuinţa digitală, birouri mici/birouri din locuinţa personală (Small Office/Home Office (SoHo)), întreprinderi mici şi mijlocii (Small to Medium Business (SMB)), până la mari companii. Soluţiile companiei sunt ideale pentru mediile din locuinţa digitală, întreprinderile mici şi mijlocii (IMM-uri) şi marile companii. Cu milioane de echipamente de reţelistică realizate şi livrate, D-Link este o companie dedicată excelenţei în tehnologie şi a devenit unul dintre liderii industriei de profil, produsele sale fiind distribuite şi utilizate în întreaga lume, cu un raport excelent preţ/performanţă pe piaţa comunicaţiilor şi reţelelor.

 

                           Cumpara D-link online cu ajutorul ASBIS B2B